MENIU

Horoscop 22 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

<p>HOROSCOP ZILNIC</p>

Ziua de marti vine cu energie noua pentru majoritatea nativilor, surprize financiare dar si schimbari in viata amoroasa.

BERBEC – horoscopul zilei de marti 22 aprilie

Berbecii se simt foarte bine in aceasta zi de luni, mai ales ca se apropie ziua de salariu. Si-au facut planuri mari cu banii pe care-i vor lua, avand in vedere ca au reusit sa-si plateasca multe dintre datorii.

TAUR – horoscopul zilei de marti 22 aprilie

Taurii au parte de usoare probleme in amor, bazate pe faptul ca partenerul lor nu prea are incredere in ei. Acest lucru se va rezolva insa in urma unei discutii sincere pe care o vor purta mai pe seara.

GEMENI – horoscopul zilei de marti 22 aprilie

Gemenii se bucura de sanse multe pe plan profesional. Nimic nu le poate sta in cale si se afla deja pe culmile succesului. O schimbare majora si benefica se prevede in foarte scurt timp, iar marti vor aparea primele semne.

RAC – horoscopul zilei de marti 22 aprilie

Racii se bucura de faptul ca au reluat legatura cu vechi cunostinte care le vor da ajutorul necesar pentru a rezolva o problema legala. Sunt foarte linistiti in viata de cuplu iar financiar sunt plini de sperante. Iar banii nu vor intarzia sa apara.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Mai multe articole despre:
gemeni taur berbec horoscop astre 22 aprilie