MENIU

Horoscop 21 noiembrie: o ZODIE primeşte o şansă nesperată

Racii fac un pas important în carieră, nativii zodiei Scorpion îşi fac planuri pentru weekend, iar Peştii vor avea parte de o surpriză la birou.

BERBEC
Astăzi e o zi potrivită pentru călătorii. Orice călătorie – fie ea de afaceri sau făcută chiar cu gândul – va fi una de succes, care vă va aduce bucurie.

TAUR
Simţiţi nevoia de mai multă adrenalină în viaţă voastră şi plănuiţi o escapadă. Nu vă interesează unde mergeţi, ci mai degrabă oamenii care vă însoţesc.

GEMENI
Este o zi extrem de aglomerată, pentru că aveţi multe treburi de rezolvat. Partea bună este că veţi fi extrem de satisfăcuţi de rezultat şi o să fiţi lăudaţi.

RAC
Va fi o zi în care o să faceţi un pas important în carieră. Şi acasă o să aveţi parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei vă va impresiona.

LEU
Norocul vă surâde astăzi şi o să aveţi parte de o mare reuşită. Realitatea o să depăşească mult aşteptările voastre, aşa că bucuraţi-va din plin de ce urmează să se întâmple.

FECIOARA
Carieră voastră se va îmbunătăţi datorită unui proiect pe care o să îl începeţi în perioada următoare. Demonstraţi că sunteţi capabili să îndepliniţi orice sarcină.

BALANŢĂ
Veţi avea o surpriză plăcută din partea unei persoane pe care o credeaţi rivală. Situaţia nesperată va readuce zâmbetul pe buze şi vă da un tonus bun pentru întreagă zi.

SCORPION
Nici nu a trecut bine weekend-ul că vouă va stă gândul la weekend-ul viitor. Plănuiţi de zor o ieşire cu câţiva prieteni, chiar o mică excursie şi abia aşteptaţi să treacă săptămâna.

SĂGETĂTOR
Se ivesc noi oportunităţi şi vedeţi lucruri pe care nu le-aţi luat în seama până acum. Contactul cu ceilalţi, negocierile şi orice fel de afaceri vor avea un rezultat pozitiv.

CAPRICORN
Sunteţi plini de viaţă şi puşi pe fapte mari astăzi. Profitaţi de această stare şi demaraţi nişte activităţi noi, pentru care până acum nu aţi avut timp sau energie.

VĂRSĂTOR
Aveţi mari şanse să plecaţi într-o călătorie. Destinaţia este una în care va doriţi să ajungeţi de mult timp, chiar ani. Pentru că plăcerea să atingă cote maxime, acolo vă aşteaptă o surpriză.

PEŞTI
Veţi avea parte de o surpriză la birou. De multă vreme aşteptaţi această veste. Primiţi undă verde pentru o glumă pe care vreţi să o faceţi unui coleg.

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop astrologie horoscop 21 noiembrie