MENIU

Horoscop 21 iunie. Scorpionii trebuie să acorde atenţie banilor

BERBEC
Prmiti vești pe plan personal. Au legătură cu ceva ce ați început acum ceva timp, dar la care ați renunțat. Și la birou se va întâmpla ceva care vă va avantaja.

TAUR
Ziua va fi una obișnuită, însă spre seară încep să vină vești din toate părțile. Abia o să puteți face față apelurilor telefonice.

GEMENI
Puneți bazele unui proiect la care visați de multă vreme. Sunteți foarte emoționați, dar o să aveți parte de susținerea tuturor și va fi mai ușor.

RAC
Faceți o descoperire importantă pentru locul de muncă, iar acest lucru ar putea reprezenta un mare avantaj pe viitor.

LEU
Nu ignorați semnalele partenerului de viață. Acesta încearcă să va spună că are nevoie de mai multă atenție din partea voastră și este îndreptățit să ceară asta.

FECIOARĂ
Va îngrijorează ceva legat de casă. Timp de câteva ore nu o să vorbiți cu nimeni și o să faceți multe calcule, însă seara veți primi o veste uimitoare.

BALANȚA
Astăzi este o zi în care în centrul atenției va fi partenerul de viață. Are parte de ceva notabil la job și seara o să aveți un motiv serios pentru a sărbători.

SCORPION
Calculați foarte bine cum stați cu economiile pe care le mai aveți, pentru că vă pregătiți de concediu și o să aveți nevoie de resurse destul de mari.

SĂGETĂTOR
Aveți o ambiție cum rar se întâlnește. V-a intrat ceva în cap și nu va lăsați până când nu va duceți la capăt ideea. Totuși, nu v-ar strica mai multă odihnă.

CAPRICORN
Descoperiți o nouă pasiune și sunteți foarte încântați. Pe lângă faptul că vă relaxează, luați în calcul și varianta de a câștiga niște bani din asta.

VĂRSĂTOR
Vă simțiți nedreptățiți și puneți piciorul în prag. O să îi spuneți unui coleg tot ceea ce credeți și acesta va realiza că a greșit față de voi.

PEȘTI
Se anunță o zi aglomerată, dar și plină de satisfacții. La amiază o să aveți parte de un moment în care o să simțiți că nu mai puteți, dar o să va puneți repede pe picioare.

sursa

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop astre 21 iunie