MENIU

Horoscop 21 ianuarie

Horoscop 21 ianuarie

Descoperă ce-ți pregătesc astrele pentru marți, 21 ianuarie:

Săgetător

Abilitatea ta de a testa caracterul persoanelor cu care intri în contact îți va fi de mare folos pe parcursul zilei de astăzi. Deși nu vei putea rezolva toate problemele cu care te vei confrunta, te vei felicita pentru talentul tău de negociator. Vei descoperi cu tristețe că nu vei putea face un anumit pas înainte fără ajutorul unei alte persoane.

Capricorn

Vei fi sfătuită să dai dovadă de răbdare într-o anumită privință pe plan profesional, pentru că pur și simplu nu se va putea să închei o înțelegere pe care ți-o dorești zilele acestea. Vei depune eforturi pentru a organiza un eveniment programat pentru duminică.

Vărsător

Vei critica o persoană care a trecut printr-o perioadă mai întunecată a existenței sale, însă va trebui să știi unde să te oprești pentru ca discursul tău să rămână o lecție de viață și să nu se transforme într-un imbold de a reveni la vechile metehne. Pe plan profesional, vei fi suprasolicitată de o sarcină pe care ai subestimat-o inițial.

Pești

Te apropii tot mai mult de încheierea unei înțelegeri pe care ți-o dorești din toată inima. Pe plan amoros, te vei apropia de intrarea într-o nouă etapă a relației voastre. Lucrul cel mai de preț pentru tine astăzi va fi o scurtă perioadă de liniște, pentru a-ți putea pune gândurile în ordine.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro