MENIU

HOROSCOP 21 februarie

HOROSCOP 21 februarie

HOROSCOP - Descoperă ce-ți pregătesc astrele pentru vineri, 21 februarie:

HOROSCOP BERBEC

Dacă îți înfrâna tendința de a lua în râs orice, vei reuși să te bucuri mai mult de plăcerile oferite de o relație amoroasă. Dacă nu, pregătește-te pentru o adevărată furtună. Există posibilitatea să ți se îmbunătățească situația financiară. La slujbă, vei demonstra de ce ești cu adevărat capabilă și vei avea idei originale. Pe plan familial, te-ai putea transforma într-un tiran dacă cineva te va scoate din sărite.

HOROSCOP TAUR

Viața ta socială va fi animată și vei cunoaște o mulțime de persoane importante. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, cere-le sfaturi unor persoane cu experiență. În mod special, poți să ai încredere într-o persoană apropiată din zodia Berbec. Dacă ești singură, există posibilitatea să faci o cucerire spectaculoasă. Chiar dacă vei avea o zi plină, încearcă să-ți faci mai mult timp pentru familia ta.

HOROSCOP GEMENI

Vei fi înclinată să-ți întărești relațiile de prietenie cu colegii tăi. Este posibil să ieși spre seară la cumpărături, însă încearcă să cumperi doar ce ai cu adevărată nevoie. Din păcate, pe plan amoros nu va fi o zi bună, existând mari șanse ca iubitul să te dezamăgească. Fă tot posibilul să îți îndeplinești cât mai bine responsabilitățile de familie.

HOROSCOP RAC

Dacă plănuiești să te muți, este un moment prielnic din punct de vedere astral pentru a-ți căuta o nouă locuință. Există posibil să ai parte de o mare reușită pe plan amoros, care îți va depăși până și cele mai îndrăznețe speranțe. Va fi o zi bună și din punct de vedere financiar, așa că îți vei permite să-ți faci unele mici bucurii pe care ți le-ai dorit de ceva vreme.

HOROSCOP LEU

Momentul este unul foarte bun pentru a demara unele inițiative originale pe plan profesional. Există riscul să te confrunți cu unele probleme delicate, însă cu puțin simț practic vei reuși să găsești o soluție optimă. Dacă ți se pare că o prietenă de-a ta nu-și merită acest rol în viața ta, nu ezita să rupi legăturile cu ea. Excesul de entuziasm ți-ar putea fi defavorabil în relația cu iubitul.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro