MENIU

HOROSCOP 21 decembrie 2018. Sunt șanse să încheiați definitiv relația cu persoana iubită

HOROSCOP 21 decembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru de vineri 21 decembrie 2018. 

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Berbec

Urmează câteva zile în care se pot întâmplă lucruri care vor marca relația pe care o ai cu persoana iubită. Depinde de amândoi în ce direcție vreți să meargă povestea voastră.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Taur

În ultima vreme parcă nu mai ai răbdare. Vrei răspunsuri pe loc, vrei rezultate imediate, nu vrei să dai explicații. Ceva te zorește și nu știi ce. Poate ești doar surmenat.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Gemeni

Ai fost foarte ocupat și ai uitat de promisiunea făcută unei persoane din familie. Trebuia să o ajuți să facă ceva, însă ai uitat și ai lăsat-o să se descurce. Găsește repede o variantă pentru a te revanșa.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Rac

Ai avut câteva zile pline. Partenerul nu te înțelege și îți reproșează că nu te ocupi de el. Fă-ți timp zilele astea și petreceți mai mult timp împreună, că pe vremuri.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Leu

Termini săptămâna cu o veste bună. Este ceva legat de locul de muncă și proiectul la care lucrezi de câteva săptămâni. Te bucuri enorm că nu o să fii nevoit să lucrezi prea mult în perioadă care urmează.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Fecioară

Acasă apar câteva modificări care te încânta. De mult timp așteptai din partea partenerului să facă asta. Acum ai loc pentru ceea ce dorești să achiziționezi.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Balanța

Ești foarte deranjat de micile bârfe de la job și vrei să le pui punct. Iei o atitudine serioasă și spui ceea ce te nemulțumește. Inițial, te lovești de reacții neplăcute, însă apoi o să fii mai respectat.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Scorpion

La muncă ai parte de o atmosferă chiar plăcută, insă acasă tensiunea e tot mai mare din cauza unei rude care se cam bagă în viața ta. Vorbește deschis despre ceea ce te deranjează.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Săgetător

Nu este vorba despre ceva grav, dar îți va ocupă toată ziua: de dimineață vei fi foarte agitat, telefoanele vor suna încontinuu și vei avea mult de alergat.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Capricorn

În sfârșit, știi ce ai de făcut! În urma unei discuții sincere iei câteva decizii împreună cu partenerul de viață. Fiecare și-a spus părerea și apoi v-ați hotărât.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Vărsător

Primești o sumă de bani. Poate fi vorba despre o prima sau despre o sumă pe care ai împrumutat-o acum ceva timp. Te bucuri că în acest fel o să îți poți satisface un moft.

HOROSCOP 21 decembrie 2018-Pești

Nu accepți faptul că nu îți iese proiectul așa cum sperai. Te dai peste cap că să îți pui în ordine ideile, în așa fel încât să iasă totul cum vrei. O să ai parte de succes, însă după multe ore de muncă.

sursa: ziuadecj.realitatea.net.