MENIU

Horoscop 2016. Cum stai cu dragostea în funcție de zodie în anul care vine

Nativa din Fecioară va avea parte de o perioadă exact aşa cum îşi doreşte, plină de energie şi de evenimente pe plan amoros.

CAPRICORN

Nu îţi stă gândul la dragoste în această perioadă şi nu depui nici cel mai mic efort pentru a fi mai bine pe plan sentimental. Laşi lucrurile să vină natural şi le accepţi cu seninătate. Eşti atrasă în schimb de flirt şi de joacă, indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti singură.

VĂRSĂTOR

Nu pui prea mare accent pe viaţa ta sentimentală în această perioadă, însă nici nu o neglijezi. Încerci să îţi împaci partenerul şi să nu îl faci să creadă că nu îl mai iubeşti, însă doar atât. Simţi nevoia să fii liberă şi să faci ce crezi că este mai important şi nu vrei ca el să îţi stea în cale. Dacă nu ai un iubit, cu atât mai bine!

Urări de Crăciun şi Anul Nou. 10 idei de mesaje pentru sărbători fericite


PEŞTI

Luna aceasta poate fi perfectă pentru reîmpăcări, aşa că dacă te-ai certat recent cu iubitul, cu siguranţă în această perioadă veţi reveni la sentimente mai bune. Socializează şi ieşi mai mult în cazul în care eşti singură, doar aşa vei avea din ce să alegi.

BERBEC

Va fi o lună plină de surprize pentru tine, însă plăcute. Tot ce trebuie să faci în această perioadă este să nu laşi monotonia să pună stăpânire pe relaţia ta, mai ales dacă recent aţi trecut printr-o perioadă tensionată. Poţi aduce ceva nou în dormitor, însă îţi trebuie mai multă iniţiativă. Dacă eşti singură există riscul să iei o decizie greşită!

Citeşte mai multe pe eva.ro

 

Mai multe articole despre:
dragoste horoscop 2016