MENIU

HOROSCOP 20 noiembrie 2018. Atenție, nu luați decizii importante astăzi!

HOROSCOP 20 noiembrie 2018.  Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 20 noiembrie 2018.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Berbec

Nu este o zi prea buna pentru intalniri, nici cu prietenii si nici pentru afaceri. Orice faci se pare ca astazi nu reusesti sa comunici exact ceea ce iti doresti. Nu conteaza, si maine este o zi!

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Taur

Esti foarte activ astazi. De dimineata esti pus pe fapte mari si iti asumi o serie de riscuri pentru a rezolva niste probleme legate de casa. Te poti baza pe sustinerea partenerului de viata.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Gemeni

Vei avea mult de munca zilele astea, asa ca vei fi mai mult plecat.Totusi, asta nu inseamna sa nu te interesezi deloc de ceea ce se intampla pe acasa. Incearca sa tii legatura, mai da un telefon...

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Rac

Esti constient ca ai nevoie de o schimbare, insa nici tu nu stii incotro sa o apuci in acest moment. Ia-ti cateva zile libere, inchideti telefonul si du-te undeva departe. S-ar putea sa vezi mai limpede lucrurile din afara.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Leu

Nu-i lasa pe altii sa te influenteze cand vine vorba de niste alegeri strict personale, decat daca stii ca iti vor binele. Nu te lasa prins nici in plasa comoditatii pentru ca s-ar putea sa refuzi sa mai actionezi.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Fecioara

Astazi iti pui toata energia in ceea ce se va intampla mai pe seara si nimic altceva nu te mai intereseaza. Incearca, totusi, sa ramai conectat la ce se intampla in jur pentru ca s-ar putea sa-ti scape ceva important.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Balanta

Astazi esti mult mai deschis catre tot ce e nou. Daca pana acum nu erai prea interesat de ultimele noutati in materie de moda sau tehnologie, acum pui intrebari si te gandesti deja sa-ti achizitionezi cate ceva.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Scorpion

O persoana aproape necunoscuta te ajuta sa iei cea mai buna decizie in fata unei situatii mai speciale prin care treci. Ramai uimit cum se intampla lucrurile. Pana astazi nici nu te-ai fi gandit sa-i acorzi macar putina incredere...

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Sagetator

Ai luat o hotarare care te va ajuta sa iti schimbi viata in felul in care visezi sa fie. Nu a fost usor sa te decizi, insa acum s-a intamplat si trebuie sa te pregatesti de urmatorul pas.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Capricorn

De o vreme iti sta gandul numai la bani. Esti tentat sa faci o investitie financiara despre care crezi ca ti-ar putea aduce niste castiguri frumoase. Discuta despre asta si cu nu contabil.

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Varsator

Nu esti in cea mai buna forma astazi, asa ca ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri pentru alta data. Poate nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii importante...

HOROSCOP 20 noiembrie 2018 - Pesti

Daca ieri ai avut parte de o zi agitata si stresanta, astazi lucrurile stau complet pe dos. Inca de dimineata esti vesel si-i contaminezi cu starea ta pe toti cei din jur. Seara te intalnesti cu un prieten drag.

sursa: ziuadecluj.realitatea.net.

Mai multe articole despre:
horoscop zilnic HOROSCOP 20 noiembrie 2018