MENIU

Horoscop 20 decembrie 2017. În sfârșit, vin banii mult așteptați

Horoscop 20 decembrie 2017. Previziuni pentru toate zodiile!

Horoscop 20 decembrie 2017. Cum vă înfluențează zodiile în această zi?

BERBEC
Sunteți în situația în care trebuie să faceți alegeri ce vă pot afecta viața pe termen lung. O gândire realistă și un spirit critic vă pot ajuta să luați cea mai bună decizie.

TAUR
Sunteți optimiști cu privire la un proiect pentru care ați muncit în ultima perioadă și bine faceți. Efortul depus se va concretiza în câștiguri financiare.

GEMENI
Vă pregătiți pentru un moment important în viața voastră. Fie că e vorba despre serviciu sau familie, vă veți simți cu adevărat împliniți.

RAC
Cei născuți în această zodie își clarifică situația în carieră. Aveți parte de o zi frumoasă în ceea ce privește relațiile de serviciu. Faceți alegeri clare în beneficiul vostru.

LEU
Dovediți că aveți spirit de negociatori și acest lucru este pe placul șefilor. Totul se va soluționa în avantajul vostru dacă aveți o atitudine pozitivă și aveți argumente clare.

FECIOARĂ
Nativii din această zodie se lasă conduși de emoții în această zi. Vă raportați la ce se întâmplă astăzi prin prismă sentimentelor voastre. Este o zi în care lumea ar putea spune că gândiți cu inimă.

BALANȚA
Sunteți hotărâți să rezolvați niște treburi casnice pe care le-ați tot amânat. Chiar dacă e mult de alergat, la finalul zilei vă veți simți mulțumiți că ați dus la bun sfârșit niște sarcini importante pentru familia voastră.

SCORPION
Doriți să faceți schimbări în carieră. Atenție însă să nu le faceți doar de dragul schimbării și să fie cu adevărat în beneficiul vostru. Există riscul să va schimbați traseul și să va dați seama că nu este ceea ce va doreați.

SĂGETĂTOR
Vă aflați în fața unei decizii importante în plan sentimental. Dragostea joacă un rol esențial astăzi în viață voastră.

VĂRSĂTOR
Originalitatea voastră își spune cuvântul astăzi. Nu țineți cont de părerea celorlalți și vă comportați exact cum simțiți, ceea ce va oferă o stare de bine.

CAPRICORN
Primiți multe critici referitoare la un proiect important. Aveți răbdare și priviți partea constructivă pentru că toate sunt în beneficiul vostru.

PEȘTI
O decizie luată cu mult timp în urmă începe să aibă efecte astăzi. Se apropie o schimbare în viață voastră care vă va face fericiți.

 

sursa