MENIU

HOROSCOP 19 februarie

HOROSCOP 19 februarie

HOROSCOP 19 februarie. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri:

HOROSCOP BERBEC

Vor apărea în viața ta unele oportunități interesante pe plan financiar. Nu le rata, pentru că nu vor apărea altele prea curând. Pe plan amoros, nu te aștepta la mari schimbări. Dacă ești singură, nu este o zi bună pentru a cunoaște pe cineva. Există riscul ca relațiile cu șefii tăi să fie tumultuoase.

HOROSCOP TAUR

Vei evita să dai dovadă de aroganță, iar asta îți va aduce multe beneficii. Vei obține avantaje atât pe plan social, cât și sentimental. Vei fi determinată să-ți îmbunătățești situația pe plan profesional, însă îți vor pune bețe în roate relațiile tensionate cu unii șefi. Va fi o zi excelentă pe plan sexual pentru tine, iar partenerul tău se va bucura din plin de asta.

HOROSCOP GEMENI

Activitățile de vânzare sau cumpărare vor fi furnizate astăzi de conjunctura astrală. Este posibil ca astăzi să ți se ivească oportunitatea să închei un proiect început cu ceva vreme în urmă. În ciuda dezavantajelor evidente, vei încerca să îmbini utilul cu plăcutul, viața profesională cu cea sentimentală. Evită să te gândești foarte mult la trecut și axează-te în schimb pe ceea ce te așteaptă. Oricât ai încerca, nu poți schimba trecutul. Iubitul tău îți va da, spre seară, o veste care te va bucura.

HOROSCOP RAC

Este posibil să obții o sursă neașteptată de bani, ceea ce-ți va permite să-ți satisfaci cele mai râvnite capricii. Te vei simți dezamăgită de unele persoane pe care le-ai susținut necondiționat. Pe plan amoros va fi o zi excelentă, pentru că iubitul te va surprinde în mod plăcut. Vei afla un lucru care te va îngrijora despre o rudă.

HOROSCOP LEU

Dacă te-ai confruntat în ultima vreme cu un obstacol în calea atingerii scopurilor tale, acesta va dispărea astăzi ca prin minune. Conjunctura astrală îți va fi favorabilă pe toate planurile, de la bani la carieră. Vei avea multe idei, însă important este să le alegi pe cele care sunt cel mai ușor de pus în practică. Vei descoperi cu neplăcere că o persoană cunoscută va încerca să abuzeze de bunătatea ta.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro