MENIU

Horoscop 16 ianuarie

<p>HOROSCOP. 2014 - anul universal al lui 7: multe divorţuri şi schimbări!</p>

Iată ce-ți rezervă astrele pentru joi, 16 ianuarie:

Berbec

E necesar să înlături o situație de incertitudine, așa că trebuie să încetezi să vorbești pe ocolite. Este posibil să fii copleșită de unele emoții de care nici măcar nu erai conștientă. Este o zi bună să rezolvi o problemă care ți-a dat unele bătăi de cap în ultima vreme.

Taur

O prietenă îți va face o confesiune legată de starea de nefericire care a cuprins-o. Nu va fi suficient să o asculți, dar va trebui până la urmă să te transformi într-un fel de arbitru. Vei înțelege că trebuie să faci un mic compromis pentru a putea duce la capăt un proiect.

Gemeni

Vei fi supărată pentru că ești conștientă că nu-ți administrez banii cum ar trebui. Vei da dovadă de inflexibilitate într-o anumită situație, sperând că astfel vei câștiga respect. Dacă ai o funcție de conducere, vei avea un mic conflict cu un subordonat prea încăpățânat, însă vei ști să rezolvi situația într-un mod eficient.

Rac

Este posibil să apară unele tensiuni la muncă sau unele probleme legate de achiziționarea unui obiect. Vei constata că neplăcere că n-ai liniștea pe care ți-o dorești acasă la tine. Unele discuții în familie vor scoate la iveală liderul din tine. Din fericire, vei fi la înălțimea situației, iar ceilalți te vor admira pentru asta.

Citește restul predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro