MENIU

Horoscop 15 ianuarie

Horoscop 15 ianuarie

Iată ce-ți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 15 ianuarie:

Berbec

O prietenie ar putea fi compromisă dacă nu vei lua măsuri pentru a preveni acest lucru. Este posibil ca una dintre voi să știe că cealaltă ascunde un secret, iar cineva va trebui să accepte cu adevărat faptul că o prietenie implică un cod al loialității. Este posibil să-ți cumperi un obiect de mari dimensiuni, iar achiziția va stârni multe discuții în rândul apropiaților tăi.

Taur

Te simți oarecum plictisită și este posibil să-ți dorești să te apuci de o activitate nouă. De asemenea, este posibil să-ți dorești să lucrezi la o sarcină de la slujbă acasă și să descoperi că nu prea poți face asta, din lipsa condițiilor. Îți vei face timp și pentru gătit și vei apela la caietul de rețete copiat de la mama ta.

Gemeni

S-ar putea să duci o muncă de detectiv încercând să afli mai multe detalii despre un proiect sau despre o situație amoroasă. Este posibil să-ți fi dat seama că doi prieteni buni de-ai tăi se simt atrași unul de celălalt, și vei face tot posibilul să afli mai multe informații despre această potențială idilă.

Rac

Vei face o descoperire interesantă și total neașteptată, care te va bucura. E foarte important să verifici dacă nu cumva o asigurare (posibil cea la mașină) a expirat și trebuie reînnoită. O prietenă îți va sugera să împărțiți cheltuielile pentru o excursie pe care urmează să o faceți în curând. 

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro