MENIU

Horoscop 15-16 octombrie. Balanţele se implică într-un proiect nou

Luna plină în zodia Leu. Cum afectează fiecare semn în parte

Horoscop de weekend, 15 – 16 octombrie.

BERBEC
Ajungeti intr-un loc in care va puteti relaxa la maximum si refuzati sa mai plecati de aici. Si compania este placuta, de aceea va ganditi sa prelungiti putin mica escapada.

TAUR
Aveti momente in care ii faceti pe cei din jur sa va considere un geniu. O simpla idee dezvoltata cu prietenii la o cafea se va dovedi a fi una foarte profitabila.

GEMENI
Sunteti intr-o forma de zile mari si va distrati in compania unor oameni foarte dragi. Nici ca va puteati dori un weekend mai frumos.

RAC
Relatia cu un prieten se imbunatateste. Ati avut parte de cateva probleme in ultima vreme, insa acum discutati si rezolvati toate neintelegerile.

LEU
Aveti parte de un weekend frumos alaturi de familie. Cele doua zile va prind bine pentru ca aveti timp sa stai cu cei dragi, carora le-a lipsit atentia voastra.

FECIOARA
Pe voi weekend-ul va prinde departe de casa. Aveti multe de invatat depre o persoana in aceasta calatorie. Drumul este foarte clar acum si stiti ce hotarari trebuie sa luati in viitorul apropiat.

BALANTA
Va implicatii intr-un nou proiect doar cand auziti primele detalii. Nu puneti prea multe intrebari, nu cereti informatii suplimentare, pentru ca simtiti ca este ceva pe placul vostru.

SCORPION
Aveti nevoie de mai multa satisfactie personala si va ganditii spre ce sa va indreptati atentia. Cel mai probabil, relatia de cuplu va fi cea vizata.

SAGETATOR
Luati o pauza de la tot ceea ce inseamna rutina in viata voastra si vreti sa faceti ceva ce nu va caracterizeaza. Descoperiti o noua pasiune si chiar un hobby interesant, ca inseamna inceputul unui proiect personal interesant.

CAPRICORN
A fost o saptamana agitata pentru voi, asa ca in aceste zile libere nu vreti decat sa va relaxati. Totusi sunteti oamenii de baza in anumite probleme, iar odihna trebuie sa mai astepte pentru ca rezolvarea lor se afla la voi.

VARSATOR
Aveti un simt al umorului foarte bine dezvoltat si veti fi omul de baza pentru toti. Oricat de greu ar fi ceea ce au de facut, li se va parea mult mai lejer daca veti fi in preajma lor.

PESTI
Este momentul perfect sa ii faceti o surpriza celui care v-a facut viata mai frumoasa. Indiferent ca este vorba despre partenerul de viata, o ruda sau un prieten bun, ar trebui sa stie cat de mult inseamna pentru voi.

sursa
 
Mai multe articole despre:
previziuni zodii horoscop 15 octombrie