MENIU

HOROSCOP, 14 mai. Cine se aștepta? Pentru ei, duminica e cea mai proastă zi a săptămânii

HOROSCOP 14 mai. Duminica se anunță complicată pentru câteva zodii. Conflicte și surprize din partea unor persoane pe care credeați că le cunoașteți, intenții ascunse și probleme financiare. 

BERBEC – Se impune atentie la interactiunea cu apropiatii, unii dintre ei pot avea intentii ascunse, actionand pe la spatele vostru. Astazi cheia este vigilenta.

TAUR – Atrageti foarte multe priviri in randul sexului opus.Va creste foarte mult increderea cand vedeti ca inca puteti sa cuceriti. Vesti bune se anunta si pe plan profesional.

GEMENI – Aveti grija dimineata, pentru ca puteti sa va treziti in mijlocul unui conflict care nu va priveste. Lucrurile iau o intorsatura radicala abia dupa cateva ore.

RAC – Sunteti intr-o forma fizica de zile mari. Reusiti pana la amiaza sa faceti tot ceea ce v-ati propus. Apoi, va concentrati pe familie.

LEU – Fiti precauti atunci cand luati decizii referitoare la viitor. S-ar putea sa aveti parte de surprize exact de la persoane la care nu va asteptati. Nu lasati nicio intrebare fara raspuns.

FECIOARA – Preluati initiativa si va comportati ca un sef. Organizati tot ce trebuie pentru ca echipa voastra sa iasa invingatoare.

BALANTA – Gasiti o sursa de inspiratie ce va va ajuta foarte mult in urmatoarea perioada. Reusiti sa terminati cu bine ceva care trena de mult timp.

SCORPION – Ceea ce pentru altii pare usor voua vi se pare o povara si cereti ajutor In a doua jumatate a zilei creste interesul pentru ceva ce tine de viata de cuplu.

SAGETATOR – Aveti o multime de treburi de facut, dar asta nu inseamna ca nu puteti sa aveti zambetul pe buze toata ziua. Veti fi pata de culoare oriunde veti merge.

CAPRICORN – Munciti foarte mult la ceva, dar va deranjeaza ca nu aveti parte de rezultate imediate. Stiati ce inseamna asta atunci cand ati inceput sa o faceti, asa ca nu va pierdeti rabdarea.

VARSATOR – Problemele financiare incep sa va creeze frustrari, dar singurii responsabili sunteti voi. Faceti o schimbare in stilul de viata, pentru ca haosul sa nu ajunga sa se instaleze in viata voastra.

PESTI – Reluati legatura cu o persoana cu care nu ai mai discutat de o vreme. Va bucurati, deoarece era un prieten foarte bun, iar relatia s-a racit din cauza unei mici neintelegeri. Acum lucrurile se indreapta.

Mai multe articole despre:
horoscop duminică 14 mai