MENIU

Horoscop 13 aprilie 2018. O zi de vineri neagră pentru acești nativi. Mare atenție

Horoscop 13 aprilie 2018. Este vineri 13 și nimic nu pare a fi întâmplător. Pentru unele persoane, această zi poate fi chiar norocoasă, însă nu pentru toată lumea. 

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul îşi va petrece ziua de vineri fără prea mult entuziasm. Ştiind că în acest weekend trebuie să fiţi la dispoziţia şefilor, nu veţi experimenta bucuria de a ajunge la sfârşitul săptămânii de lucru.

Cu toate acestea, petrecerea de seară va fi exact la fel ca în fiecare vineri. Mergeţi în casa unui prieten „doar pentru un minut” şi nu vă veţi întoarce acasă decât după miezul nopţii. Motivul este o petrecere care va începe spontan.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul în această zi va descoperi noi fațete ale internetului. Veți înțelege că puteți câștiga sume decente online, dacă doriți. Veți lucra pentru a vă perfecționa abilitățile într-o anumită zonă de cunoaștere și astăzi veți câștiga primii bani.

Asta vă va inspira atât de mult încât veți decideţi să nu vă opriţi aici. Deci, veți descoperi un nou hobby, având şanse mari de a deveni chiar o sursă de venit importantă.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii sunt nemulţumiţi de relaţia lor maritală. Vă veţi surprinde jumătatea cu un cadou valoros, dar aceasta aproape că va ignora complet acest fapt.

Mai rău, ar putea avea loc o ceartă aprinsă, în timpul căreia veți fi acuzat de incapacitatea voastră de a gestiona finanţele. Astfel de acuzații te vor jigni, deşi vei recunoaşte că există un sâmbure de adevăr.

Prin urmare, şi cadoul pe care l-aţi făcut va demonstra că partenerul are dreptate şi că sunteţi nesăbuit cu banii.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Rac

Racul, pe 13 aprilie 2018, așteaptă o întâlnire promițătoare cu superiorii lor. Vorbind în privat cu șeful vostru, veți primi o propunere foarte promițătoare, poate chiar o călătorie de afaceri în străinătate sau numirea într-o funcţie ocupată în prezent de cineva care nu o merită.

Nu te gândi la modul cum vor reacţiona colegii tăi. Până la urmă, oricine ar fi în situația ta ar face exact acelaşi lucru.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Leu

Leul în această zi nu ar trebui să ceară prea mult de la partener. Dacă jumătatea voastră vă cere ca în weekend să staţi acasă, în familie, nu refuzaţi acest lucru.

Nu trebuie să regretaţi planurile anulate pentru weekend, puteţi reveni la ele mai târziu, când partenerul dvs va scăpa de dificultăţi.

Între timp, sarcina dvs este să le oferiţi ajutorul celor care au nevoie, în orice situaţie neprevăzută.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara obţine astăzi o recunoaştere publică importantă. Acesta va fi rezultatul unei postări publicate de dvs pe unul din site-urile de social media frecventate.

Acest mesaj vă va expune unui public larg, ceea ce vă va duce la concluzii neaşteptate. Decideți că puteţi avea un viitor strălucit ca blogger, scriind despre o varietate de subiecte. Poate că așa este, dar înainte de a începe să construiţi o carieră, gândiţi-vă la venitul dvs în acest rol.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa se îndoieşte astăzi de propriile sale credinţe. Această incertitudine nu se bazează pe nimic specific; sunt doar temerile şi experienţele dvs subconștiente.

În loc să le permiteți să ajungă la un nivel prea mare, mai bine rezolvați-le. Va fi foarte benefic dacă finalizați rapid proiectul la care lucrați în prezent.

Acest lucru vă va oferi prilejul de a vă întoarce acasă devreme pentru weekend. Petreceţi timpul liber aşa cum vă doriţi şi puneţi-vă ordine în gânduri.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte iuţi de mânie azi, dar foarte înceţi când vine vorba de sarcinile pe care le au de rezolvat la serviciu. Vă veţi comporta în schimb ca un lider, entuziasmând pe toată lumea, iar colegii dvs vor începe să creadă cu sinceritate în perspectivele ideilor dvs.

Este foarte important să luaţi lucrurile în serios şi să vă gândiţi cu adevărat la planurile dvs de viitor, la toate proiectele pe care vreţi să le implementaţi, altfel, oamenii care v-au sprijinit nu vor uita niciodată dacă le veţi înşela speranţele.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorul va fi acuzat de plagiat astăzi. Veţi prezenta celor mai buni prieteni un proiect pentru care aţi lucrat foarte mult timp, dar unul dintre aceştia va numi imediat acest efort creativ o parodie patetică a unei lucrări faimoase scrisă de un eminent autor.

Ba chiar vă va acuza că doar aţi rearanjat în alte cuvinte, lucruri deja analizate cu mult timp în urmă.

Chiar şi după această critică, nu vă grăbiţi să modificaţi întreaga lucrare, asiguraţi-vă întâi că aceste acuze sunt reale şi nu sunt greșite.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Capricorn

Ziua de vineri va fi una plăcută pentru Capricorn. Timpul petrecut la muncă va fi mult mai scurt decât al celorlalţi angajaţi.

Astfel, veţi avea timp liber să planificaţi până la cel mai mic detaliu tot ce trebuie să fie pus la punct pentru o petrecere sau un eveniment cultural.

Când veţi apărea la acest eveniment, toţi ochii vor fi aţintiţi asupra voastră şi veţi fi înconjuraţi de atenţia tuturor celor adunaţi. Chiar şi persoana pe care o admiraţi de multă vreme vă va adresa complimente.

Horoscop 13 aprilie 2018 pentru Vărsător

Vărsătorul nu va fi capabil astăzi să stingă furia provocată de o acțiune impulsivă a partenerului. Este posibil ca o achiziţie costisitoare pe care partenerul dvs a făcut-o şi a păstrat-o secretă, după ce a cheltuit toate economiile dintr-un cont bancar de familie, să fie mărul discordiei.

Aveți dreptul să vă supărați, dar mânia voastră nu va face ca această sumă să reapară. Este mult mai bine dacă cereți partenerului dvs. să contribuie cu toate câștigurile disponibile pentru a compensa parțial paguba.

Horoscop 12 aprilie 2018 pentru Peşti

Peştii îşi vor petrece ziua într-o locaţie exotică, la invitaţia unei persoane care a sperat demult să vă seducă. În ciuda faptului că întâlnirea este deosebită, nu vă veţi schimba atitudinea sceptică faţă de această persoană.

Nu o torturaţi însă cu această incertitudine agonizantă. Dacă răspunsul dvs. este încă "nu", mulțumiți acestei persoane pentru întâlnire, spuneți-i din nou că este doar o persoană minunată și explicați apoi că partenerul dvs. ideal arată puțin diferit în mintea dvs.

(sursa)