MENIU

Horoscop 12 martie 2016. Atenţie, o zodie e predispusă la accidente la volan!

Horoscop 12 martie 2016. Zodia Peştilor e predispusă la accidente la volan! 

Berbec – Starea voastră de sănătate este delicată, iar astrele vă accentuează vulnerabilitatea emoţională. E nevoie să va menajati şi să va limitaţi eforturile la strictul necesar.

Taur – Luaţi lucrurile cu mai mult calm, concentraţi-vă asupra a ceea ce este cu adevărat important şi mai ales renunţaţi la controversele sterile!

Gemeni – Te afli într-o perioadă de prosperitate în plan financiar: regândeşte-ţi strategiile pe termen mediu şi lung pentru a profita din plin de ea.

Rac – Aveţi probleme cu insomniile, şi în general cu relaxarea psihică. De aici tot felul de mici eşecuri se vor ţine lanţ de voi.

Leu – Noutăţi îmbucurătoare în carieră şi solicitări neprevăzute din partea persoanei iubite. Rămâneţi echilibrat în ambele situaţii, scrie radioconstanţa.ro.

Fecioara – Anumite conflicte vor fi în sfârşit depăşite definitiv. Totuşi, astrele vă vor testa capacitatea de empatie, în special în relaţiile de familie sau în legăturile pe care le aveţi cu cineva foarte apropiat.

Balanţă – E absolut necesar să vă mai luaţi câte o zi liberă pe care să o dedicaţi copiilor sau unei rude în vârstă. Veţi fi răsplătit din plin!

Scorpion – Probleme …cu cântarul! Dacă nu va reconsideraţi stilul de viaţă, veţi avea de furcă cu mai multe: oboseală cronică, disfuncţionalităţi digestive, depresie. Treceţi, aşadar, la acţiune !

Săgetător – Şefii v-au pus…gând rău. Vor să va investească cu responsabilităţi noi, dar şi cu mai multă autoritate. Colegii vor fi invidioşi!

Capricorn – Obiectivele financiare pe termen scurt vor fi atinse şi interesele voastre se vor muta în sfera intelectuală.

Vărsător – Ziua este propice pentru a învăţa ceva nou,sau pentru a demara un proiect la care va gândiţi demult.

Peşti – Astrele va pun puţin la încercare relaţia amoroasă. Fiţi atenţi la volan, există riscul unor accidente!


Mai multe articole despre:
0 horoscop horoscop zilnic horoscop 12 martie