MENIU

Horoscop 11 noiembrie. Zi neagră! Necazurile te copleşesc. Şi totuşi, câştiguri fabuloase în bani

Horoscop 11 noiembrie. Zi neagră! Necazurile te copeleşesc. Şi totuşi, câştiguri fabuloase în bani

Vi se ofera posibilitatea sa lucrati si sa castigati multi bani. Apar ghinioane referitoare le achizitionarea neinspirata a unor obiecte.

BERBEC
Pentru cei casatoriti, aspectele raman neschimbate, dar se manifesta si inselaciuni din partea amicilor. Acesti nativi se dovedesc vulnerabili, mai ales daca au mai trecut prin suferinte similare, in trecut. Persoana iubita uita sa mai apara.

TAUR
Este necesar sa respectati un regim alimentar strict. Sunteti mult mai cumpatat si veti accepta sa va relaxati cateva momente in timpul zilei. Aveti colaboratori capabili, gata sa preia o parte din activitate. Se poate instala o stare de teama.

GEMENI
Va merge atat de bine in plan financiar, incat va sperie  propriul noroc si asteptati ca  soarta sa va penalizeze in alt plan. Va  mascati  starea sub o alura agreabila si amabila. Aveti insa din plin parte de tandretea partenerului de cuplu.

RAC
Racii isi pregatesc cu grija interventiile, declaratiile de tot felul, pentru ca apoi sa renunte la orice amestec verbal, in favoarea exemplului propriu. Unii ii pot crede timizi, altii ii vad un pic prea obositi sau dezinteresati. Rude in vizita.

LEU
Aveti premonitii care va uimesc in primul rand pe dv. Nu scapati de drumuri, cu toate ca le faceti cunoscut tuturor sefilor ca ati obosit. Persoana iubita se va dovedi putin cam profitoare. Celibatarii spera sa cucereasca parteneri prosperi.

FECIOARA
Nativii zodiei se  bucura de aprecieri, care le rotunjesc bugetul. Pot aparea accidente banale, dar usor invalidante.

BALANTA
Disponibilitatea emotionala este maxima. Sunt impresionabili si fac usor atacuri de panica. Partenerii ii ironizeaza si ii dezarmeaza, scrie radioconstanta.ro. Elementelor marunte li se da o importanta disproportionata si  iau decizii prin care se auto pedepsesc.

SCORPION
Nu mai suporta pe nimeni in preajma lor, fiindca s-au saturat de atentii. Se implica in tot felul de activitati care nu le aduc bani si apoi se mira ca punga este tot goala. Exista sanse de reabilitare financiara prin partenerul de viata.

SAGETATOR
Pot sa rezolve usor problemele pe care le-au trecut pana acum pe planul doi sau pe care le-au amanat fara motiv. Primesc analize care ii sperie la prima vedere. Cele mai afectate vor fi femeile si tineri. Sunt avantajati cei care dau examene.

CAPRICORN
Se normalizeaza relatiile cu colegii si cu sefii directi. Familia proprie le da mai multa atentie si devin mai tandri. Desi nu mai apar  frictiuni sau sicane cu adversarii, capricornii se simt mai amenintati decat pana acum.

VARSATOR
Vi se ofera posibilitatea sa lucrati si sa castigati multi bani. Apar ghinioane referitoare le achizitionarea neinspirata a unor obiecte. Varsatorii totusi mai egoisti decat pana acum si refuza sa cumpere cadouri. Anturajul se mira de timiditatea lor.

PESTI
Individualismul nu este propriu acestor nativi si va disparea rapid. Sunt in continuare creativi, dar si orgoliosi, asa ca pot fi exploatati fara masura de sefii directi. Nu mai pot, in schimb, sa negocieze si sa deschida alte noi fronturi de lucru.

Mai multe articole despre:
horoscop Horoscop miercuri horoscop 11 noiembrie