MENIU

Horoscop 10 martie 2016. Zodia care se ceartă cu toată lumea, de la colegi la rudele apropiate!

Horoscopul zilei, 10 martie 2016.  Zodia Peştilor are, miercuri, reacţii extreme şi reuşeşte să se certe cu toată lumea.

Berbec – Mici nemulţumiri faţă de propria persoană vă subminează astăzi starea de bine. E bine să vă analizaţi constant, dar păstraţi-va totuşi încrederea în resursele de care dispuneţi!

Taur – Apar nişte probleme de sănătate; aţi neglijat poate un tratament sau v-aţi lăsat înşelat de acalmia temporară a simptomelor. Cu banii staţi mulţumitor, dar în dragoste e nevoie să va reamintiţi importantă gesturilor mărunte.

Gemeni – Luptaţi să ţineţi în frâu o stare de iritare. Încercaţi să o eliminaţi conştient, pe cai “ecologice” psihic, adică fără să răniţi pe cineva apropiat. La orizont se conturează o oportunitate în plan profesional.

Rac – Astrele va recomandă precauţii în relaţia afectivă. Fiţi mai flexibil, mai înţelegător, mai diplomat chiar. În dragoste se construieşte greu şi se pierde uşor!

Leu – Beneficiaţi de suportul unui superior în rang, care înţelege just toate punctele de vedere ale celor din echipa. Sănătatea e excelenţă, dar câştigurile financiare se cer chibzuite.

Fecioara – Mai multe treburi începute trenează, ar fi deci de dorit să va mobilizaţi pentru a le duce la bun sfârşit. Măcar pe o parte din ele. Altfel,se constituie într-o povara care va afectează randamentul şi dispoziţia.

Balanţă – Problemele de tot felul riscă să crească asemenea unui bulgare de zăpadă. De vină sunt atitudinea agresivă, vanitatea şi tendinţa spre egocentrism - care vor genera conflicte în familie şi la serviciu. Salvarea nu va veni decât prin schimbarea stării interioare.

Scorpion – Atrageţi noi aliaţi şi sponsori într-un demers umanitar, demn de toate eforturile. Evitaţi totuşi să forţaţi atingerea obiectivelor propuse, prea repede. În toate e nevoie de un anume timp.

Săgetător – Revedeţi vechi planuri şi aspiraţii. Apar încurajări din multe direcţii, dar şi piedici. Sănătatea va crează probleme, apar inflamaţii care vor diminua mobilitatea.

Capricorn – Traversaţi o perioada cam întunecată. Important este că va puteţi controla emoţiile. Încercaţi să înţelegeţi şi să nu repetaţi greşelile trecutului.

Vărsător – Astrele anunţă un început promiţător în sfera relaţiilor. Poate fi o nouă faza în viaţă de cuplu, în care va asumaţi responsabilităţi mai mari, sau o deschidere spre cineva influent care vă va coopta că partener.

Peşti – Sunt posibile fluctuaţii ale stării de spirit, certuri cu colegii, sau cu rudele apropiate. Controlaţi-vă reacţiile pentru a nu ajunge la vreo ruptură şi fiţi atenţi la sănătate.

Sursa: Radio Constanţa.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop zilnic horoscop 10 martie 2016