MENIU

Horoscop 1 septembrie. Gemenii vor revedea oameni din trecut

Oameni din trecut reapar in viata gemenilor, nativii zodiei sagetator au noroc la bani astazi, iar varsatorii vor demonstra ca sunt oameni de incredere.

BERBEC
Va adaptati cu usurinta la situatii noi si reusiti sa rezolvati unele probleme casnice. Preluati controlul asupra situatiei sic a un adevarat strateg, mobilizati toata familia pentru un scop comun.

TAUR
Inspiratia si claritatea in gandire va ajuta sa le dati sugestii excelente celor care va solicita sfaturi. Sunteti un bun ascultator, iar prietenii apeleaza cu incredere la voi de fiecare data.

GEMENI
Oamenii din trecut apar din nou in viata voastra. Intuitia va ajuta insa sa va dati seama cine va este prieten cu adevarat si cine va cauta doar pentru ca ar avea anumite avantaje de pe urma discutiei cu voi.

RAC
Se anunta o zi relaxanta pentru voi. Iesiti in oras, socializati, va bucurati de compania prietenilor si a familiei si va faceti planuri pentru o mica excursie.

LEU
O schimbare importanta in cariera bate la usa. Este bine sa fiti atenti pentru ca astfel de sanse se ivesc doar o data in viata.

FECIOARA
Apare o schimbare in program si acest lucru nu este pe placul vostru. Tipicari din fire, va vedeti scosi din zona de confort, dar cu un pic de rabdare totul revine la normal.

BALANTA 
Va dedicati energia relatiei de iubire, care inseamna totul pentru voi astazi.  Comunicarea este esentiala si faceti totul cu mare drag alaturi de partenerul de viata.

SCORPION
Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si sa evitati certurile.

SAGETATOR
Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere.

CAPRICORN
Problemele de la serviciu va impiedica sa acordati atentie si persoanei iubite, care se simte cam neglijata. Lasati grijile si petreceti o zi minunata langa cei dragi.

VARSATOR
Un membru al familiei trece printr-o situatie mai delicata si veti face tot posibilul sa il ajutati. Veti demonstra si astazi ca sunteti oameni de incredere.

PESTI
Atmosfera la serviciu pare a fi putin tensionata din cauza unei neintelegeri. Decat sa va plangeti pe la colturi, mai bine vorbiti deschis cu persoana in cauza.

sursa

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop zodii 1 septembrie