MENIU

Horoscop 1 septembrie 2019. Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău!

horoscop 1 septembrie 2019

Horoscop 1 septembrie 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru prima zi de toamnă!

Horoscop 1 septembrie 2019. Berbec

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă. Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile.

Horoscop 1 septembrie 2019. Taur

De unde nici nu te aştepţi, primeşti exact soluţia de care era nevoie pentru a restabili ordinea corectă a unor lucruri. O consideri o rezolvare justă după ce, o vreme, te-ai simţit defavorizat, atacat, criticat pe nedrept. Toate par să se calmeze în jurul tău şi ai din nou motive de mulţumire. Trăieşti mereu cu speranţa că fiecare primeşte ceea ce merită, ca atare răspunsul pe care-l primeşti azi de la viaţă este just, ca răsplată pentru faptele tale. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Gemeni

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuza mereu, fără a-ţi explica reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuza de cine ştie ce gest nepotrivit. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Rac

Nu pune la suflet finalul de drum cu care dai piept astăzi. Da, primul şoc e sever şi dureros, dar, după o vreme, privind înapoi, îţi vei da seama că acest final era exact ceea ce aveai nevoie. Acum te poţi relaxa, te poţi detaşa de tot ce a fost, închizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai plăcut ţie. Veştile acestei zile conţin o oarecare doză de tristeţe, dar întotdeauna există şi o faţă ascunsă a lucrurilor.

Horoscop 1 septembrie 2019. Leu

E o plăcere să pierzi vremea alături de cei dragi pe lângă casă, pentru că tot deliciul zilei e asigurat de lucruri mărunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de liniştea casei tale în familie şi descoperi ceva amuzant şi frumos în orice mărunţiş. Chiar dacă evenimentele nu sunt excepţionale, vei şti să te bucuri şi pentru un detaliu minor, pentru că azi contează mai mult să fii împreună cu cei care ţin la tine. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Fecioară

Uneori, visele nu se împlinesc, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii. Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă. Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Balanță

Horoscop 1 septembrie 2019. Profită de o zi de linişte pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat. Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi detaşat situaţia. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Scorpion

Vestea care soseşte azi are efecte negative asupra psihicului tău, dar nu te dai bătut de la atâta lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o uşoară tristeţe sau apatie, dar reuşeşti să îţi aduni repede forţele şi să te apuci de treabă pentru a depăşi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situaţii neplăcute se află un eşec, o greşeală sau o întâlnire care nu-ţi face nicio plăcere, ceva ce îţi strică ziua, dar norocul tău e o atitudine în general pozitivă ce te ajută să depăşeşti şi astfel de momente.

Horoscop 1 septembrie 2019. Săgetător

Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Capricorn

Ca să ieşi din pasa nu tocmai plăcută în care ai alunecat, trebuie să tai răul de la rădăcină, cum se spune, deci întoarce-te în punctul în care a pornit motivul supărării tale de acum şi repară-l. A te amăgi că trece de la sine, că va fi bine, că nu mai are putere, nu te ajută deloc, ca atare întoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru că se poate remedia ceva chiar şi acum. La sursa nefericirii, în punctul în care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capăt. 

Horoscop 1 septembrie 2019. Vărsător

Sunt situaţii pe care nu le poţi înţelege logic, dar trebuie să le iei ca atare, fără să ceri prea multe explicaţii de ce se întâmplă. Astăzi dai piept cu un astfel de moment în care ţi se pare că tot tu eşti cel care dă de la el, care trece cu vederea, care plăteşte un preţ pe nedrept, dar nu pune la suflet. Consideră-l un compromis obligatoriu de pe drumul tău către atingerea unui scop. Într-o zi, privind înapoi, îţi vei da seama că era un gest necesar, chiar dacă nu l-ai făcut cu nicio plăcere, dar fără el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. M

Horoscop 1 septembrie 2019. Pești

Ia-o mai lent, nu te mai grăbi atâta, chiar dacă tu eşti o fire iute care nu are răbdare. Azi vei învăţa din nou lecţia răbdării, pentru că cele mai bune lucruri sunt cele care se clădesc lent, în timp îndelungat. Soluţia la problema care te frământă de la o vreme apare târziu, necesitând un efort de durată din partea ta, dar merită să-ţi concentrezi resursele de energie în acest sens. Chiar dacă roadele nu apar atât de rapid pe cât ai dori tu, vei aprecia ritmul în care evoluează lucrurile, ca nu cumva să dai ceva peste cap din grabă, din viteză, din impulsivitate.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com