MENIU

Horoscop 1 mai. Paştele vine cu mari schimbări pentru zodii!

<p>Cele mai bune bancuri de Paște</p>

Horoscop 1 mai. Vezi ce surprize vor avea zodiile în ziua de Paşte 2016!

Berbec – De la cineva apropiat, foarte posibil o rudă, primeşti o propunere de colaborare pe termen lung. Dacă o accepţi s-ar putea să îţi imbunatatatesti situaţia financiară.

Taur – Azi eşti înclinat să nu ai răbdare cu oamenii cu care intri în contact. E recomandat să nu emiţi judecaţi categorice, fără a încerca mai întâi să cunoşti cauzele din spatele aparenţelor.

Gemeni – Cel mai bine aspectata este  zona relaţiilor unde persoană iubita continuă să îţi accepte toate pretenţiile. Nu exagera şi fii realist în privinţa sarcinilor pe care te angajezi cu entuziasm să le rezolvi.

Rac – Priveşti azi cu reticenţă dorinţa cuiva de a te ajută în diverse probleme. Nu e cazul. Până la proba contrarie, acordă încredere.

Leu – Ziua e marcată de o tendinţa spre nervozitate. Poţi lua sarcinile de la serviciu, că o cale de evadare din stresul domestic.

Fecioara – Se pare că este o zi în care te vei distra  foarte mult. Mai ales alături de copii, sau de fraţi. Îţi sunt stimulate imaginaţia şi dorinţa de lucruri noi.

Balanţă – Devii impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct. Fiţi prudent în afirmaţii!

Scorpion – Se preconizează o călătorie în interes personal. Dar partenerul de viaţă îţi reproşează că nu ţi-ai ales bine momentul pentru această deplasare. Rămâi pe poziţie !

Săgetător – Oboseală acumulată îşi spune cuvântul. Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate şi chiar la accidente.

Capricorn – Finanţele sunt favorizate de o conjunctură neaşteptată. Eşti indecis însă în legătură cu anumite schimbări care se impun.

Vărsător – Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu îţi poţi respectă programul stabilit. Nu îţi  pune  mari speranţe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fii dezamăgit.

Peşti – Vrei prea mult de la o relaţie în momentul acesta. Vrei prea mult de la subalterni şi de la colegi. Revizuieşte-ţi perspectiva, exagerarea nu duce la nimic bun !

Sursa: Radio Constanţa

Mai multe articole despre:
zodii horoscop 1 mai horoscop paşte