MENIU

Horoscop 1 februarie 2018. Mari oportunități pentru gemeni + o surpriză uriașă pentru această zodie

Horoscop 1 februarie 2018. Mari oportunități pentru gemeni + o surpriză uriașă pentru această zodie.

BERBEC
Acordați mai multă atenție sănătății. Ați mers din exces în exces și credeați că nu se va observă, însă este cazul să vă găsiți din nou echilibrul.

TAUR
Aveți nevoie de mai multă distracție în viața voastră. S-a instalat monotonia și mai este doar un pas până să cedați. Prietenii vor lua atitudine.

GEMENI
Încercați să încheiați niște colaborări cu persoane aflate în alt oraș și poate chiar în altă țara. Trebuie să fiți foarte atenți și să nu ratați niciun telefon.

RAC
Aveți o mulțime de întâlniri, discuții, convorbiri telefonice lungi și negocieri. O să fiți epuizați seara, dar rezultatele vor fi pe măsura efortului depus.

LEU
Invitați un prieten la o plimbare sau la o întâlnire în oraș, pentru că de multă vreme nu v-ați mai văzut. Petreceți clipe frumoase împreună și o să vă amintiți de momente dragi din trecut.

FECIOARĂ
Oricât de multă treabă ați avea, nu îi ignorați pe cei dragi. Uneori vă vărsați nervii exact pe cine nu trebuie și răniți. Acum este un moment bun să va cereți scuze.

BALANȚA
Vă concentrați asupra a ceva ce ține de viața personală. Jobul nu vă captează deloc atenția astăzi. Totul se învârte în jurul familiei și o să faceți tot ceea ce va stă în puteri pentru a se întâmplă așa cum sperați voi.

SCORPION
Ziua începe foarte bine, cu o veste primită de la cineva foarte drag. Se anunța o vizită ce o să vă facă foarte mare plăcere.

SĂGETĂTOR
Urmează un eveniment notabil. Poate fi chiar o ședința la locul de muncă. Indiferent despre ce este vorba, important este să va păstrați calmul pentru că o să aveți nevoie.

CAPRICORN
Sunteți norocoși, iar ceea ce urmează să se întâmple o să va facă până și pe voi să credeți asta. Este rândul vostru să vă bucurați pentru că aveți toate motivele.

VĂRSĂTOR
Bucurați-vă de mica victorie de care aveți parte. Ați muncit mult să ajungeți în acest punct, așa că nu treceți prea repede peste el.

PEȘTI
Vă bucurați de prieteni care vă acordă sprijinul lor necondiționat. O persoană din anturaj va poate inspiră să faceți o schimbare, care va veni exact la momentul potrivit în viață voastră.

sursa: bucurestifm.ro.