MENIU

Femeia din zodiac pe care toți bărbații o joacă pe degete

Astrologii ne dezvăluie faptul că există în zodiac o femeie pe care toți bărbații o joacă pe degete după bunul lor plac. Află care este aceasta și ce trebuie să faci pe viitor, dacă ești influențată de acest semn zodiacal!

Nativa pe care o manipulează bărbații fără prea mare efort

Deși pe alte planuri este o femeie inteligentă, atunci când vine vorba despre legăturile cu reprezentanții sexului puternic, lucrurile se schimbă la polul opus. Ea crede mult prea ușor în cuvintele siropoase pe care i le șoptesc bărbații la ureche. Și nu învață nimic din greșelile din trecut, ci le repetă de parcă i-ar plăcea să bea mereu din cupa plină cu dezamăgiri sentimentale.

Deschisă, sociabilă și naivă, femeia născută în zodia Gemeni, pentru că despre ea este vorba, este o victimă sigură pentru orice bărbat. Până și cei care nu se numără tocmai printre cei mai mari cuceritori ai lumii reușesc să o tragă în mrejele lor. Din păcate, această reprezentantă se îndrăgostește mult prea ușor, iar atunci când simte fluturi în stomac nu se mai poate gândi la nimic altceva. Parcă îi ia Dumnezeu mințile, altfel nu înțelegem cum de ajunge să fie atât de ușor convinsă să facă tot ce își dorește un anumit bărbat.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
femeie horoscop astre