MENIU

Este Lună Nouă în Scorpion. Se schimbă viața zodiilor!

Pe data de 18 noiembrie a acestui an, zodiilor vor trebui să întâmpine cu entuziasm Luna Nouă în Scorpion, pentru că ea aduce cu sine o porție serioasă de energie.

Iată ce influență are Luna Nouă în Scorpion asupra zodiilor!

Berbec

Pentru tine, Luna Nouă în Scorpion înseamnă evitarea unor certuri și a unor discuții care nu ar face decât să complice și mai mult lucrurile. Ieșirile tale pot deranja foarte multe persoane, așa că mai bine ți le stăpânești și încerci să te calmezi. Din fericire, reușești să treci cu brio peste situațiile dificile și să te bucuri de iubirea care îți dă târcoale. Energia pozitivă te invadează cu totul, așa că ar fi cel mai bine să profiți cât mai mult de ea.

Taur

Acest fenomen astrologic este unul cum nu se poate mai bun pentru tine. Dacă ești singură, ai șansa de a-ți cunoaște sufletul pereche și de a întâlni adevărata iubire, fără condiționări și orgolii. Dorința intensă de a fi cu cineva ori de a avea o relație oficială te va determina să îți schimbi atitudinea și așteptările pe care le ai.

Gemeni

În această perioadă trebuie să acorzi o atenție mai mare sănătății pentru că există posibilitatea să apară câteva probleme, chiar dacă tu te simți în formă. Din fericire, vei reuși să îți revii destul de repede și să îi molipsești pe cei din jur cu optimismul și energia pe care le ai de fiecare dată. Nu renunța la planurile cu privire la carieră: au șanse mari de reușită.

Rac

Luna Nouă în Scorpion te determină să nu mai treci cu vederea anumite situații pe care, până acum, le acceptai cu ușurință, mai ales dacă este vorba despre partenerul tău. El va reuși să se plieze la nivelul așteptărilor tale, astfel că te vei bucura de tandrețe și afecțiune. Se pot ivi vești importante care să îți schimbe viața: da, poate să apară și un bebe la orizont.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
scorpion zodii lună nouă