MENIU

Este Lună Nouă în Scorpion. Ce înseamnă asta pentru zodia ta

Luna în Scorpion crează dorința de a a-ți îngropa cât mai adânc sentimentele, să elimini relațiile care nu te mai satisfac, adică cele superficiale și să primești cât mai multă atenție și dragoste din partea celor din jurul tău.

Berbec

Luna Nouă din Scorpion te face să fii foarte sigură pe tine, pe ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață, fapt pentru care începi să demarezi anumite acțiuni pentru a ajunge acolo unde îți dorești pe deplin. Lupți și dai din coate, te zbați, pentru ca la final să te bucuri de reușită. Hotărârea și încredere sunt de partea ta, iar tot ce trebuie să faci este să îți iei inima în dinți și să arăți tuturor cine ești și ce poți.

Taur

Îți dorești foarte multe de la partener, vrei să te alinte 24 ore din 24, să te răsfețe și să îți dovedească constant cât de importantă ești tu pentru el. Se poate ca acesta să nu poată să fie conform așteptărilor tale, iar de aici vor porni zeci de discuții pe această temă. Îți dorești din ce în ce mai mult din partea lui, acesta simțindu-se presat și sufocat de dorințele și reproșurile tale.

Gemeni

Familia este alături de tine, indiferent de circumstanțe, iar acest lucru îți dă putere și dorință de reușită. Începi să îți dorești cu ardoare să demarezi propria afacere, iar faptul că familia te susține și te ajută din punct de vedere moral, te face să obții toată încredere de care ai nevoie pentru un asemenea demers.

Mai multe pe divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
horoscop zodii