MENIU

Eclipsă de Lună pe 23 martie. Cum îţi afectează zodia eclipsele din 2016

<p>Eclipsă de Lună pe 23 marie. Cum &icirc;ţi afectează zodia eclipsele din 2016</p>

Eclipsă de Lună 23 martie. Fie ele de Lună sau de Soare, eclipsele aduc schimbări şi transformă situaţiile în mod dramatic. Anul 2016 are patru eclipse majore. O eclipsa totală de Soare în dată de 9 martie, o eclipsă inelară de Soare în data de 1 septembrie, o eclipsa totală de Lună în 23 martie şi o eclipsa parţială în 16 septembrie.

Eclipsă de Lună 23 martie. Pe parcursul anului 2016 au loc 4 eclipse (2 eclipse de Soare şi 2 de Luna) şi un tranzit alplanetei Mercur peste discul solar:

9 martie - eclipsa totală de Soare 

23 martie - eclipsa de Lună prin penumbră 

1 septembrie - eclipsa inelară de Soare 

16 septembrie - eclipsa de Lună prin penumbră 

Eclipsă de Lună 23 martie.Eclipsele anunţă frământări şi probleme mari legate de piaţă muncii, de mediul înconjurător, unde punctual pot surveni, în perioada martie şi sepetmbrie, diferite tipuri de criză.

Eclipsă de Lună 23 martie. Vestea bună este că eclipsa de Lună din 16 septembrie, care încheie seria şi în care luna plină este asociată cu Nodul nord în Vărsător, arată o deschidere spre viitor.

Eclipsă de Lună 23 martie. Berbec

Eclipsă de Lună 23 martie. Bramburit cum e acum, Neptun îţi pune la grea încercare sectorul sănătăţii. Nu vei ajunge chiar la boală, dar te va doborî oboseală. Norocul tău este că, sub influenţă Soarelui, a lui Mercur şi a lui Uranus, îţi vei reveni că prin minune, deşi nu pe termen lung. Peste asta, se suprapune efectul eclipsei, care îţi va provoca stări de confuzie, dezorientare şi auto-învinovăţire, mai ales că umbră ei se întinde pe casă familiei, a căminului, a prinţilor şi a proprietăţilor tale. Încearcă să nu dai curs primului impuls de a te ataşa în această perioada, tocmai de cel care te va face să suferi mai mult, chiar dacă te va fascina în mod total inexplicabil.

Eclipsă de Lună 23 martie. Taur

Eclipsă de Lună 23 martie. Aspectele planetare îţi aduc un risc crescut de irascibilitate şi de intoleranţă. Nu dezarma încă, pentru că lucrurile se vor îndrepta de la sine, chiar dacă în plan fizic îţi vor da de furcă unele inflamaţii, puseuri de temperatură, stresul sau mici accidente casnice. Ai grijă să nu cazi în capcană superstiţiilor şi a credinţelor oculte, chiar dacă se întrevăd probleme şi tensiuni legate de familie, fraţi, înscrisuri (acte) şi drumuri. Păstrează-ţi bunul simt şi vei scapă de orice tentativă de a confundă scopul cu mijloacele. Punctul luminos al lunii e marcat de relaţie de cuplu, dacă această este una stabilă.

Eclipsă de Lună 23 martie. Gemeni

Eclipsă de Lună 23 martie. Odată cu intrarea lui Venus şi apoi a lui Marte pe harta ta astrală, vei beneficia de o energie radioasă, molipsitoare şi fermecătoare. Vei fi foarte activă şi eficientă, iar răsplată financiară se anunţă a fi pe măsură strădaniilor tale. Însă fii foarte atentă! Eclipsa totală de Soare îţi va afecta îndeosebi bunăstarea financiară. Încearcă să fii rezervată faţă de ofertele prea tentante pe care le vei primi. Analizează totul cu multă cumpătare şi detaşare înainte de a lua orice hotărâre. Ideal este să amâni luarea deciziilor. Fereşte-te de tentaţia de a acordă prea multă atenţie vorbelor care circulă pe seama ta şi ai mai multă încredere în forţele proprii.

Eclipsă de Lună 23 martie. Rac

Eclipsă de Lună 23 martie. Ai foarte mare grijă! Eclipsele totale de Soare au loc pe semnul tău şi îi vei simţi influenţele pe parcursul întregului an, dar mai acut până la sfârşitul lunii septembrie. Pregăteşte-te să te confrunţi cu răsturnări neaşteptate de situaţie. Fereşte-te de bârfe şi de oamenii mierosi. Fii conştiincioasă şi rezervată. Nu da curs provocărilor, chiar dacă vei fi greu şi pe nedrept încercată, mai ales la locul de muncă. Evita grabă, excesele şi orice imprudenţa, pentru că pe cerul tău, în sectorul bolilor şi al primejdiilor, se află acum şi eclipsa, şi Marte. Este obligatoriu să te menajezi.

Eclipsă de Lună 23 martie. Leu

Eclipsă de Lună 23 martie. Influenţa pe care Jupiter-Neptun o are asupra cerului tău de-a lungul întregului an se simte cel mai tare acum, în luna iulie. Îţi vei tempera cu mare gerutate excesele. Te vei îngraşă sau te vei confruntă cu agravarea unor boli care îţi cer să respecţi un anumit stil de viaţă. Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute care îţi vor afecta bugetul, dar nu te vor destabiliza, pentru că mizezi pe unele câştiguri de care vei beneficia cam pe la sfârşitul lunii. Oricum, ideea de austeritate nu îţi surâde deloc şi îţi vei satisface toate poftele. Nu te lasă cuprinsă de deprimarea care-ţi va da târcoale.

Eclipsă de Lună 23 martie. Fecioară

Eclipsă de Lună 23 martie. Bine ar fi să nu iei nicio hotărâre importantă acum. Asta nu înseamnă să te închizi în ţine, dimpotrivă. Se prea poate să ai şansă să întâlneşti persoane foarte interesante. Fii atentă însă, pentru că în cazul tău eclipsa afectează prieteniile, protectorii şi popularitatea. Nu-ţi face probleme, fiindcă orice neînţelegere iviţa acum se va rezolva destul de uşor şi de repede cu o invitaţie la masă. Ai mare grijă de situaţia ta financiară, pentru că astrele nu te susţin deloc în această perioada. Însă tonusul bun pe care îl ai te va ajută să depăşeşti problemele.

Eclipsă de Lună 23 martie. Balanţă

Eclipsă de Lună 23 martie. Saturn se află pe casă bolilor grave, deci trebuie să fii foarte atentă. Dacă suferi de vreo afecţiune, fii prudenţă şi cumpătată. Cu atât mai mult cu cât eclipsa îţi afectează carieră, domeniu în care pot să apară brusc evenimente neprevăzute şi neplăcute. Nu uită că nu întotdeauna cine strigă mai tare are şi dreptate. Pe lângă asta, eclipsa de Luna îţi umbreşte reputaţia sau îţi afectează unul dintre părinţi. Nu uită nicio clipă că e bine să fii informată şi că astrele doar predispun, nu dispun nimic. Doar tu eşti cea care poate provoca schimbările. Păstrează-ţi cumpătul şi străduieşte-te să te adaptezi din mers.

Eclipsă de Lună 23 martie. Scorpion

Eclipsă de Lună 23 martie. Pe cerul tău, eclipsa de Soare influenţează călătoriile îndepărtate şi relaţiile cu cei aflaţi la distanţă. În plus, dacă faci o muncă de cercetare sau de publicare/ editare, e foarte posibil să ai surprize neaşteptate. Afacerile, investiţiile şi contactele cu instituţiile financiare vor fi favorizate acum, când vei da dovadă de creativitate şi de inspiraţie. Ai grijă de relaţia cu iubitul, pentru că intră în conul de umbră al neliniştii, agresivităţii şi geloziei. E necesar să te analizezi în profunzime şi să decizi ce vrei de fapt de la această relaţie.

Eclipsă de Lună 23 martie. Săgetător

Eclipsă de Lună 23 martie. Viaţa ta profesională este favorizată în această perioada. Nu trebuie să faci niciun efort că să fii remarcată şi apreciată. În plus, sectorul dragostei şi al căsniciei te avantajează, iar strălucirea şi pasiunea de care dai dovadă acum vor face să apară artificii între voi doi. Chiar dacă ai o viaţă foarte activă, nu abuza de dulciuri, pentru că te va costă o… rotunjime în plus. Singură ta problema este Uranus, care te obligă la cheltuieli pe care nu ţi le doreşti. Fii strânsă la pungă, că să nu regreţi mai târziu, mai ales că eclipsa de Luna ocheşte şi casă banilor tăi, moştenirile şi relaţiile cu băncile.

Eclipsă de Lună 23 martie. Capricorn

Eclipsă de Lună 23 martie. Atentie la viaţă de cuplu! Nu rata momentul, pentru că acum astrele te ajută să-ţi consolidezi relaţia, chiar dacă acest lucru este urmarea unor probleme peste care va trebui să treceţi. O veţi face împreună, ceea ce vă va apropia şi mai mult. Mercur te susţine şi vei avea parte de câştig şi de bunăstare. Stăpâneşte-te şi nu te aruncă să cheltuieşti, chiar dacă inima îţi tot dă ghes. Faptul că eşti pe val şi că succesul profesional stă în centrul preocupărilor tale nu este un motiv că să pierzi controlul asupra propriei vieţi şi să uiţi de restul lucrurilor. Cu atât mai mult cu cât eclipsa de Soare din primăvară îţi pune la încercare relaţia de cuplu şi pe cea cu colaboratorii, contractele şi rezistenţa la provocări.

Eclipsă de Lună 23 martie. Vărsător

Eclipsă de Lună 23 martie. Este cunoscută înclinaţia ta pentru independenţa, dar în perioada această depăşeşti orice aşteptare. În aşa măsură încât vei stârni dezaprobare la locul de muncă, dar şi printre cei apropiaţi. Temperează-ţi elanul, altfel te vei trezi deseori singură împotriva tuturor. Fii foarte atentă, pentru că în cazul tău, eclipsa totală de Luna are loc pe casă muncii, motiv pentru care poţi să ai parte de modificări bruşte şi neobişnuite. La fel, pe casă sănătăţii, unde există posibilitatea să te trezeşti cu surprize legate de unele boli. Chiar dacă din când în când te pierzi în sfere metafizice, căutând răspunsuri legate de misterele vieţii şi ale morţii, în această perioada e cazul s-o laşi mai moale.

Eclipsă de Lună 23 martie. Peşti

Eclipsă de Lună 23 martie. Desi tu şi iubitul tău treceţi printr-o perioada mai încercată, Soarele, Mercur şi Saturn va ajută să aveţi o relaţie excepţională. Nu uită însă că, din cauza eclipsei, orice se poate întâmplă. Fie că e vorba de dragoste, finanţe sau muncă, vei reuşi în cele din urmă să obţii ceea ce îţi doreşti, dar cu ajutorul unei doze bune de realism şi luciditate. Ele te vor ajută să-ţi temperezi elanul şi să te implici doar în ceea ce merită cu adevărat. Pe cerul tău, eclipsa totală de Soare influenţează sectorul fertilităţii şi al sexualităţii. Dacă eşti însărcinată, fii foarte prudenţă, deoarece există un risc crescut de avort sau de naştere prematură.

Sursa: femeia.ro