MENIU

Defectele zodiilor. Ţie ţi se potrivesc?

12 zodii, 12 tipuri de persoane, fiecare cu calitati si defecte. Tu stii care sunt defectele zodiilor? Daca nu, citeste randurile urmatoare!

Defectele zodiilor: tie ti se potrivesc?

Berbec: unii spun ca este aventuros si foarte curajos, altii ca ar fi incredibil de impulsiv. Berbecul nu trece prin filtrul ratiunii ceea ce face, ci se ghideaza in functie de ceea ce simte pe moment, fiind mai degraba o fire emotionala decat rationala. Acesta este de multe ori un lucru bun, dar alteori este dezastruos.

Un alt defect pe care il au Berbecii este aroganta, pentru ca nativii au impresia ca le stiu pe toate, ceea ce ii face cam insensibili la sentimentele celorlalti. Degeaba incerci sa argumentezi si sa dovedesti ca ai dreptate - aroganta este dublata de incapatanare si de un alt defect major al acestui demn de foc: agresivitatea. Berbecul se va certa din multe motive, iar uneori ai putea chiar sa il suspectezi ca ii place!

Defectele Berbecului: aroganta, incapatanare, impulsivitate, indisciplina, agresivitate.

 

Taur: viata alaturi de un nativ al acestei zodii poate sa fie Raiul pe pamant, dar vor fi si momente cand nu vei mai sti ce sa faci cu el. In primul rand, Taurul are o incapatanare proverbiala, asa ca, daca i se pune pata sa faca ceva, nu mai conteaza altceva. Singura piedica pe care o poate avea este propria lene, cu care ar putea dobori recorduri!

Taurul este totodata o persoana materialista, care uneori uita ca mai exista si sentimente si vede doar bani, succes si faima. Este foarte posesiv nu doar cu lucrurile sale, ci si cu partenerul sau partenera, avand uneori crize de gelozie care nu au absolut nicio justificare.

Defectele Taurului: incapatanare, lene, materialism, posesivitate, lipsa de empatie.

Gemeni: nativii au multe calitati care atrag initial foarte multi oameni in jurul lor - sunt intelectuali, comunicativi, amuzanti, adaptabili si plini de farmec. Trebuie sa stai ceva timp pe langa Gemeni ca sa le vezi si cealalta fata, pentru ca, asa cum sugereaza si numele zodiei, nativii sunt duplicitari. Adesea spun ceva si fac cu totul altceva. Le este imposibil sa ramana loiali unei idei sau unei persoane, adica sunt superficiali si schimbatori. Nativii sunt niste persoane indecise si cam fara directie, care se plictisesc foarte usor, intocmai ca niste copii. Astazi poti sa fii centrul universului lor, maine nici nu isi vor mai aduce aminte cum te cheama.

Defectele Gemenilor: emotii volatile, superficialitate, lipsa de directie in viata, indecizie, anxietate.

Restul zodiilor pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop defecte zodii