MENIU

De câte ori te va înșela în funcție de zodie?

Așadar, în funcție de semnul zodiacal în care s-a născut partenerul tău, află de câte ori te va înșela! Este predispus să calce strâmb ori ține de fidelitate și cu dinții?

Bărbatul Berbec este plin de pasiune și energie sexuală, așa că nu îi este ușor să fie fidel unei singure femei. El are nevoie de adrenalină și de mister în dormitor. Dacă nu primește ceea ce își dorește, își pierde repede interesul. Să nu te aștepți la cumințenie din partea lui, pentru că va mușca din fructul oprit de cel puțin trei-patru ori.

De obicei, nativul născut sub influenţa acestui semn zodiacal este fidel și loial partenerei lui, însă acest lucru nu înseamnă că poți să bagi mâna în foc până la cot pentru el. Nu te lăsa păcălită de siguranța pe care ți-o inspiră, pentru că, dacă dă peste o femeie iscusită, va cădea și el pradă tentațiilor. Însă, spre deosebire de alți bărbați, te va înșela doar o dată și va regreta tot restul vieții lui.

Poate că acest bărbat îți va jura credință veșnică, dar nu uita că el știe să se joace destul de bine cu vorbele, așa că nu ar trebui să ai prea multă încredere în el. Lui îi place să își trăiască viața, iar latura sexuală joacă un rol important, așa că ar trebui să fii cu ochii pe el. S-ar putea să fie tentat să își facă o amantă. Nu va ezita să te înșele de vreo cinci ori cu ea.

Nativul acestei zodii este sensibil și romantic, așa că nu este de mirare că trăiește pentru o singură femeie. Deși este și el pe punctul de a cădea în ispită, rezistă destul de bine în fața tentațiilor sexuale. Singurul mod în care te-ar putea înșela este cel emoțional. Dacă știi cum să te porți cu bărbatul Rac, nu se va îndrăgosti niciodată de o altă femeie.

 

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop zodii