MENIU

Cum va fi anul 2022 pentru zodii: Ce spun astrele - Astrologul, Andreea Dincă, PREVIZIUNI pentru fiecare nativ

Horoscop 2022

Anul nou aduce vești bune pentru aproape toate zodiile. Se anunță idile noi, cu fluturi în stomac pentru unii nativi. Alții n-or avea atât de mult noroc în dragoste, dar cu banii nu se vor plânge. Astrologul, Andreea Dincă, a explicat ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte. 

„Primul semn, berbecul, este norocos la toate. Și financiar, și profesional, și emoțional. Poate să se căsătorescă, poate să aibă parte de provocări și promovări, de asemenea.

Taurii au parte de foarte multe transformări. Aș spune că este un an în care vor reuși pe multe sectoare. Atenție la atașamente. Avem nevoie să dăm drumul la acele lucruri care ne blochează. Stau bine și financiar.

Gemenii au parte de multe răsturnări de situație, studii, iubire în cercul de prieteni, bani din mai multe surse. Ei sunt cheltuitori și au nevoie de resurse. Foarte bine în sfera sentimentală. Și cu iubirea stau bine, se pot reloca.

Racii au parte de creștere spirituală. Vor sta bine pe multe sectoare. Atenție cu sănătatea, în schimb. Chiar dacă vor călători, din luna mai cariera este înfloritoare. Au parte și de studii, examene importante. Cu sănătatea și cu unele despărțiri vor avea un pic de lucru.

Leii ies în față. Sunt vizibili, sunt în centrul atenției. Se căsătoresc, își vor asuma anagajamente. Au parte și de călătorii foarte multe și de studii. Tranzacții foarte importante. Credite. Atenzionez leii pe zona datoriilor.

Fecioarele au un an bun pentru că jupiter se află în semnul lor. Se pot căsători, vor avea parte de iubire. Au oportunități pe sfera muncii. Zona parteneriatelor foarte bună și aici discutăm de iubire, de business.

Balanțele vor munci foarte mult. sunt super creative la locul de muncă, dacă își doresc un job e momentul să facă pasul... moșteniri, iubire... mai ales în vară, când vor fi mai deschiși. I-aș atenționa să aibă grijă cu cheltuielile inutile.

Scorpionii au parte de multe transformări. Sunt 4 eclipse care îi impactează într-un fel pozitiv pentru că primesc un impuls. Vor munci, se gândesc chiar să aibă un copil. Au parte de dragoste și răsturnări de situații care sunt spre binele lor. Atenție cu sănătatea, că se epuizează.

Săgetătorii sunt norocoși tot timpul. Pot achiziționa o mașină. Vor călători. Poate chiar au parte și de o casă nouă. Casă, copil... un an bun și intens. Vor munci. Să fie un pic atenți cu fricile. Ei de obicei sunt optimiști și încrezători.

Capricornii au și ei parte de multe schimbări. Vor călători mai mult decât au făcut-o în ultimii ani, afaceri, avans pentru casă... pace în familie. Va conta familia mai mult. Vor fi într-un echilibru între casă și carieră. Atenție cu anumite frici pe care le au să nu piardă controlul.

Vărsătorii au un an financiar extrarodiar. Prin muncă. An bun pentru bani, oportunități, dezvoltare personală. Poate chiar și o mașină. Drumuri și călătorii, vor scoate secrete la suprafață, un subiect care le poate da viața peste cap.

Ultimii, dar nu cei din urmă, peștii, sunt foarte norocoși. 2022 minunat pe toate sectoarele pentru ei. Familie, rude, iubire, parteneriate. Au un an minunat, să nu piardă vremea. Să se bucure de oportunitățile pe care 2022 le aduce.

Mai multe articole despre:
horoscop andreea dinca zodii astre