MENIU

Cum să fii cea mai bună iubită în funcție de zodie

Pe parcursul relației, cuplurile întâmpină foarte multe greutăți, din cauza diferențelor de caracter sau de gândire. 

Iată cum trebuie să se schimbe fiecare femeie, în funcție de zodie, ca să câștige titlul de „cea mai bună iubită”!

Berbec

Ai tendința de a grăbi lucrurile, dar ideal este să lași timpul să decidă, pentru ca lucrurile să decurgă natural. În plus, dai dovadă de foarte mult egoism, deoarece te gândești constant doar la nevoile și sentimentele tale, fără a le mai lua în calcul și pe cele ale partenerului. Încearcă să fii mai răbdătoare și empatică, iar certurile nu vor mai apărea.

Taur

 

Ești o femeie foarte implicată, generoasă și de încredere, care își ajută iubitul ori de câte ori acesta întâlnește un obstacol, dar dai dovadă de un spirit manipulativ exagerat. Pentru ca relația să funcționeze normal, încearcă să nu mai controlezi fiecare aspect al acesteia și ascultă din când în când și ce are de spus partenerul.

Gemeni

Cel mai mare defect al tău este că nu știi să apreciezi ce ai până în momentul în care pierzi totul. Astfel, dacă îți dorești ca relația să dureze la nesfârșit, nu mai dramatiza din nimicuri, nu mai ridica tonul la fiecare ceartă și nu-ți mai răni iubitul cu vorbe dureroase.

 

Rac

Se întâmplă deseori să te superi din nimicuri și nu știi să comunici eficient cu partenerul, pentru a rezolva problema. Trebuie să înveți să-ți exprimi mai clar sentimentele, nevoile și trăirile, pentru ca iubitul să îți poată îndeplini dorințele.

Leu

Îți dorești să ai control absolut asupra relației, doar tu să iei deciziile, să planifici și să impui regulile, dar acest lucru este extrem de dăunător pentru bunăstarea legăturii amoroase. Pentru a fi iubita perfectă, trebuie să înveți să te sfătuiești cu partenerul înainte de a hotărî ceva și să accepți că uneori atenția și timpul iubitului pot fi îndreptate într-o altă direcție.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii