MENIU

Cum iubesc bărbații în funcție de zodie

Astrele îți dezvaluie cum iubesc bărbații în funcție de zodie și ce semne îi trădează în acest sens!

Cum iubesc barbatii din zodia Berbec

Pasionali, indrazneti si energici, Berbecii vor mereu sa faca primul pas si adora primele momente de seductie, in care isi cuceresc "prada". Barbatul Berbec vrea sa controleze totul si ii place sa fie pe primul loc, iar aceasta trasatura se aplica si atunci cand vine vorba de cuceriri. Daca esti intr-o relatie cu un Berbec, nu te astepta sa nu flirteze niciodata cu alte femei (desi este fidel, de regula), insa ai grija ca tu sa nu faci acelasi lucru, deoarece s-ar putea ca el sa aiba izbucniri de gelozie. Desi nu este cel mai rabdator semn astrologic, nativul acestei zodii este foarte generos cu banii, timpul si dragostea sa. Atata timp cat esti alaturi de el, iti va oferi totul pe tava. Gesturile spontane de afectiune pe care le face, insotite de declaratii de iubire pline de pasiune, iti vor topi orice urma de suparare pe care ti-o poate provoca prin comportamentul lui impulsiv.

 

Taurii si dragostea

Barbatul Taur are obiceiul de a nu grabi lucrurile si de a lasa dragostea sa ii patrunda in viata atunci cand ii vine vremea cu adevarat. Nativul acestei zodii are nevoie cel mai mult de stabilitate si de siguranta si se poate multumi chiar si cu intrevederi rare cu partenera, atata timp cat sunt regulate. Desi nu te vei trezi cu el la usa cu un buchet de flori si cu o cutie de bomboane, ceea ce il face un iubit bun sunt loialitatea, sinceritatea si bunatatea pe care o manifesta fata de persoana draga. Chiar daca are momente de zgarcenie care pot deranja orice femeie, Taurul va compensa intotdeauna aceasta lipsa prin faptul ca stie sa isi asculte iubita si sa fie acolo pentru ea. Relatia cu el poate deveni monotona si lipsita de spontaneitate, ba chiar putin previzibila, insa, pana la urma, stabilitatea la care ravnesc atatia oameni nu vine fara un pret.

Cum isi arata iubirea Gemenii

Barbatii Gemeni, spre deosebire de multi reprezentanti ai sexului tare, sunt mai mult decat incantati sa primeasca mesaje, e-mailuri si sa stea pe chat, pentru ca adora sa comunice. Sarmanti si fermecatori prin firea lor prietenoasa si deschisa, este posibil ca nativii sa dispara pentru cateva zile in mod misterios, insa nu este ceva pentru care sa te ingrijorezi. Probabil ca doar petrec timp cu noii lor prieteni (intotdeauna isi fac unii noi) si poarta tot felul de discutii incitante. Barbatul Gemeni isi va declara iubirea si te va vraji de fiecare data cu vorbele sale dulci. Trebuie, insa, sa ai grija cum te comporti cu el si sa ii oferi independenta la care ravneste, altfel s-ar putea sa se intoarca la una dintre fostele lui prietene, cu care sigur tine legatura. Nu uita niciodata ca firea duala a Gemenilor trebuie luata mereu in calcul si, daca se poate, acceptata asa cum e.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop zodii