MENIU

Cum îți pierzi sufletul pereche în funcție de zodie

Iată cum îți pierzi sufletul pereche în funcție de zodie!

Berbec

Nu ai nicio problemă cu a te îndrăgosti. Iubești această stare și sentimentul de a experimenta lucruri noi. Ce te deranjează cel mai mult este monotonia care se instalează în relația de cuplu. Îți place să fii într-o cursă continuă, mereu în mișcare și să treci prin schimbări. Atunci când îți găsești sufletul pereche, ai șanse mari să îl pierzi din cauza neliniștii tale și fricii de a te stabili.

Taur

Iubești profund și fără frică, iar acest lucru este una dintre cele mai apreciate calități pe care le ai. Ești tipul de parteneră visătoare, gânditoare, fără nicio urmă de egoism, caldă. Totuși, această intensitate cu care iubești poate fi copleșitoare. Îți este foarte greu să lași lucrurile în trecut și să treci mai departe, chiar și atunci când persoana iubită își cere scuze. Nu reușești să înțelegi de ce ființa pe care o iubești cel mai mult în această lume greșește, și din acest motiv ai șanse mari să îți pierzi sufletul pereche.

Gemeni

Îți schimbi părerea destul de frecvent, ceea ce nu se întâmplă doar cu lucrurile pe care le vrei de la relația în care te afli, ci și cu țelurile pe care le ai în viață. Îți dorești ca cel drag să îți ghicească mereu gândurile și să decidă în locul tău. În timp ce aștepți ca partenerul tău să realizeze de ce ai nevoie tu și să te sprijine în timp ce încerci să afli cine ești, vei deveni dependentă de el. Acest lucru îți va copleși jumătatea și astfel ai șanse mari să o pierzi.

Rac

Intuiția ta puternică și capacitatea de a citi oamenii pot să îți aducă beneficii din multe puncte de vedere, însă reprezintă și adevărate provocări în relația de cuplu. Mereu încerci să îți protejezi sentimentele de cel drag, dar și să îi spui cum și ce ar trebui să simtă pentru tine. Încearcă să asculți mai mult ce are jumătatea ta de spus! Adu-ți aminte că fiecare persoană are propriul mod de a-și arăta afecțiunea și că nu poți controla acest lucru.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
taur berbec zodii