MENIU

Chiron intră în Berbec - 3 zodii își vindecă rănile

Chiron a intrat în Berbec pe 18 aprilie, și va rămâne în această zodie până pe 18-19 februarie 2019. Acest eveniment va aduce schimbări majore în viața zodiilor și le va ajuta să se vindece de rănile trecutului. Acum este momentul ideal pentru a accepta ceea ce suntem și să îi permităm egoului nostru să lucreze în favoarea noastră, nu împotriva noastră.

Iată cum va influența intrarea lui Chiron în Berbec viața zodiilor!

Berbec

Intrarea lui Chiron în Berbec te va face să fii destul de neliniștită. Simți că ai nevoia de o schimbare, însă nu știi exact de unde ar trebui să începi. Încearcă să ieși din rutină și să faci lucruri ieșite din comun. Concentrează-te asupra activităților care te fac să te simți bine și uită de probleme.

Taur

În această perioadă, reacțiile rapide și ideile strălucite te vor ajuta să avansezi în carieră. Încearcă să nu pierzi această ocazie, mai ales cu energia provenită de la acest eveniment. Profită de fiecare ocazie ce te poate aduce pe culmile succesului!

Gemeni

Chiron în Berbec va aduce o perioadă liniștită în viața ta, în care vei putea să îți vindeci rănile trecutului. Înlocuiește fiecare lacrimă cu un zâmbet și vei vedea că soarele va răsări și pe strada ta!

Rac

Acest eveniment te va face să simți o nevoie inexplicabilă pentru schimbare. Încearcă să nu reziști acestei dorințe și să faci toate lucrurile care îți stimulează mintea și dau sens vieții tale. Vei vedea că rezultatele vor face minuni.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop zodii chiron in berbec