MENIU

Cele mai răutăcioase femei, în funcţie de zodie

Cele mai răutăcioase femei, în funcţie de zodie

Astrologii au facut un top al celor mai rautacioase femei in functie de zodie. Vreti sa stiti daca va aflati printre ele?

Femeile Rac pe cat sunt de sensibile, pe atat sunt de rele, cu o cruzime greu de comparat cu alte semne zodiacale. Persoanele care nu nu vor sa aibe de a face cu rautatea lor trebuie sa fii sincere si foarte atente la detalii atunci cand vine vorba despre femeile Rac.

Din cauza nesigurantei care le da batai de cap acestor femei, acestea sunt predispuse la suferinte si tradari. De obicei, femeia Rac este usor de ranit si pozeaza in victima, insa poate fi o fire malitioasa atunci cand se intrece limita.

Femeile nascute in zodia Fecioara sunt unele dintre cele mai rele femei din horoscop, uneori poate chiar mai rele si decat femeile Rac. Acestora le place sa manipuleze oamenii si sa demonstreze ca sunt superioare. In general femeia Fecioara poate vedea defectele oricui si nu va ezita sa le puncteze.

Atunci cand se supara sau se simt jignite, nu ezita sa se razbune si sa faca tot posibilul ca apoi sa iasa basma curata. Cel mai bine este sa evitati sa suparati o astfel de femeie, deoarece razbunarea ei nu va fii una usoara.

Femeile nascute sub semnul zodiacal Pesti fac si ele parte din topul femeilor rautacioase, scrie bzi.ro. Zodia Pesti se victimizeaza mai mult decat primele doua si tipa mult mai mult decat ele in situatiile conflictuale. Atunci cand se enerveaza, o astfel de femeie ataca violent, dupa care se retrage. Ii face mare placere sa isi cicaleasca partenerul si nu ezita sa se implice in diverse certuri si scandaluri.