MENIU

Ce suferinţe au zodiile în viaţă

Oricât de curajoase ar părea, chiar şi cele mai puternice zodii trebuie să înveţe să se confrunte cu suferinţa şi să facă faţă momentelor de tristeţe. Deşi nu toate sunt afectate la fel de ceea ce li se întâmplă, semnele astrologice au slăbiciunile lor!

Descoperă mai jos care sunt cele mai profunde suferinţe ale zodiilor! Tu te regăseşti în descrierea „caznelor” prin care trece semnul tău astrologic?

De ce suferă zodiile în viaţă

Berbec

Este greu de crezut că acest semn puternic și netemător ar putea suferi! Cu toate acestea, chiar şi vajnicii nativi din zodia Berbec au necazurile lor! În cazul acestei zodii, durerea fizică este cea care le „pune capac”. Însă, înainte de a-i acuza de egoism sau de superficialitate, află că teama de a nu se mai baza pe propriul trup, răpus de suferinţă, este legată mai mult de cei dragi. Berbecii nu suportă gândul de a-şi pierde energia, deoarece ştiu că astfel nu îi mai pot proteja pe cei la care ţin (în plus, sunt foarte sensibili la durere).

Taur

Cea mai mare suferinţă a Taurilor se află în strânsă legătură cu familia lor! Acest semn de pământ dă dovadă de o extraordinară consecvenţă şi răbdare şi nu se lasă răpus de niciun necaz, trecând peste obstacole cu o abilitate de invidiat. Pentru ca nativul să simtă că înnebuneşte, este suficient ca cei dragi să păţească ceva. Familia este sursa puterii Taurului în această viaţă, iar necazurile celor dragi sunt cel mai mare coşmar pentru acest semn!

 

Gemeni

Semn dual, inteligent şi comunicativ, Gemenii au o tolerabilitate ridicată la suferinţă! Ce îi afectează oare? Momentele când se simt neînţeleşi de cei din jur! Deşi independenţa lor se numără printre principalele trăsături, ea este adesea o faţadă atent construită: adevărul este că Gemenii ţin la oamenii dragi şi nu s-ar putea descurca într-un colectiv în care nu sunt iubiţi, apreciaţi şi înţeleşi. Din cauza acestei suferinţe, ei vor părăsi joburi ideale, vor divorţa înainte de vreme sau vor renunţa la prietenii trainice.

Rac

Sensibilitatea nativilor din zodia Rac este recunoscută! Nici nu e de mirare că Racul suferă cel mai tare... din dragoste. Mai ales femeile din acest semn astrologic îşi dăruiesc tot sufletul într-o relaţie, deşi cel mai adesea şi-l primesc înapoi frânt, iremediabil „schilodit”. Cu toate acestea, nativii nu se pot împiedica să iubească, fiind parcă abonaţi la suferinţa din dragoste!

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop astre