MENIU

Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie

Cu siguranță că atunci când ne alegem meseria, o facem în funcție de mai multe criterii, iar unul dintre ele ar putea fi și astrologia.

Iată care sunt previziunile astrologilor!

1. Berbec: director sau afacerist
Berbecii sunt foarte încrezători în sine și sunt, în general, oameni fericiți. Sunt energici și muncitori indiferent de vârstă. S-ar potrivi ca directori de firmă deoarece sunt foarte sociabili, le plac oamenii, le place să conducă și să muncească din greu.

2. Taur: îngrijitor sau asistent
Dacă ești Taur, te-ai descurca foarte bine într-o profesie care presupune să ai grijă de oameni, deoarece ești o persoană atentă căreia îi place să se asigure că oamenii la care ține sunt bine și fericiți.

3. Gemeni: editor
Gemenilor li se potrivește meseria de editor pentru că se presupune că sunt, pe de o parte, persoane interesante și sociabile, iar pe de altă parte introvertiți. Slujba este destul de flexibilă și distractivă.

4. Rac: director de publicitate sau copywriter
Racii sunt buni la a-i convinge pe alții de lucruri și sunt foarte atașați de ideea de familie. Ei ar putea să aibă succes în publicitate deoarece pot să creeze povești în jurul produselor sau mărcilor.

5. Leu: PR
Se pare că dacă ești Leu, ești un bun lider – adică te-ai descurca perfect ca PR, care trebuie să fie inteligenți și creativi.

6. Fecioară: doctor sau nutriționist
Fecioarele sunt persoane foarte organizate, care trebuie să dețină controlul, așa că e evident că anumite slujbe li se potrivesc mai bine decât altele. Dacă ești nutriționist, vei putea practic să organizezi dietele oamenilor.

Mai multe aici. 

Mai multe articole despre:
horoscop meserie zodii