MENIU

Ce-ți rezervă horoscopul între 5 - 11 septembrie

Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 5 - 11 septembrie.

BERBEC

Viaţa dv. sentimentală poate deveni de marţi din ce în ce mai încurcată. Orice decizii aţi lua întreg intervalul, sunt în realitate lipsite de importanţă, deoarece depindeţi de alte persoane din anturajul intim. Pot apărea totuşi multe afaceri foarte rentabile, care nu trebuie în niciun caz ocolite.

TAUR

Treceţi prin stări emoţionale evidente şi violente, la cote maxime, întreg intervalul. Aveţi nenumărate motive miercuri să credeţi că sunteţi înşelată, dar nu este bine să luaţi atitudine până când nu aveţi dovezi de necontestat ori cel puţin doi martori nepărtinitori. Nerăbdare dv. se generalizează.

GEMENI 

Ocoliţi cu foarte mare grijă întreg intervalul conflictele de familie şi păstraţi o atitudine calmă şi în cele mai stresante momente. Este necesar să faceţi economii stricte, pentru că foarte curând va trebui să achitaţi toate datoriile odată. De vineri, se reinstalează însă armonia „financiară”.

RAC

Păreţi extrem de afectată de evenimentele cotidiene, dar, în realitate, răsuflaţi uşurată. Vi se oferă pe tavă oportunitatea de a câştiga de partea dv. un partener mai prosper decât dv., la care însă veţi renunţa curând, acesta fiind prea ocupat cu propriile afaceri. În week-end, nenumăraţi musafiri.

LEU

Foarte tensionată din cauza relaţiilor sentimentale încordate, aveţi reacţii exagerate la serviciu, la şcoală, în familie etc. Îi criticaţi miercuri pe cei din anturaj, chiar dacă ştiţi că nu aveţi dreptate, ba chiar vă certaţi, fără a avea vreun motiv, cu aproape toţi prietenii. Week-end liniştit.

Citește horoscopul complet pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
gemeni taur berbec rac horoscop săptămânal