MENIU

Ce compatibilitate are zodia Peşti cu celelalte semne astrologice

Peştii sunt printre cele mai sensibile zodii, iar dorinţa lor cea mai aprigă este să îşi găsească sufletul pereche, alături de care să trăiască o poveste de iubire unică pentru tot restul vieţii lor. Persoanele născute în acest semn astrologic sunt compatibile cu destul de multe zodii, datorită faptului că au de oferit enorm de multă iubire. Există, însă, şi câteva zodii cu care relaţia nu ar putea să meargă.

Iată ce compatibilitate are zodia Peşti cu celelalte semne!

Cât de compatibili sunt Peştii cu alte zodii

Peşti - Berbec

La prima vedere, pare o pereche improbabilă. Peştii sunt foarte sensibili şi uşor de rănit, în vreme ce Berbecii nu stau foarte bine la capitolul tact. Primii sunt timizi şi preferă să fie mai degrabă conduşi decât să conducă, însă acest lucru nu pare să îi deranjeze foarte mult pe Berbeci, care sunt lideri înnăscuţi. Firea blanda şi iubitoare a Peştilor îi poate fermeca complet şi, dacă aceste două zodii reuşesc să treacă peste diferenţe, relaţia poate fi una surprinzător de solidă.

Şanse de reuşită: 70%

Peşti - Taur

Există foarte multe diferenţe între cele două zodii. În primul rând, un Taur are o abordare pragmatică a vieţii şi preferă o viaţă simplă, fără prea multe încurcături emoţionale. Peştii sunt visători şi nu reuşesc să se ancoreze prea uşor în realitate. Pragmatismul nu este deloc punctul lor forţe şi, din această perspectiva, Taurii nu vor fi deloc mulţumiţi. În schimb, tandreţea, compasiunea şi capacitatea afectivă enormă a Peştilor îi va atrage nespus. Pentru că ambii parteneri sunt loiali, această relaţie poate să facă faţă greutăţilor ivite în timp.

Şanse de reuşită: 70%

Peşti - Gemeni

O legătură destul de interesantă se formează între nativul din Peşti şi perechea din zodia Gemeni. Amândouă zodiile sunt deschise la minte şi acceptă opinii noi, deci încăpăţânarea nu îşi face loc în relaţia lor. Gemenii sunt foarte flexibili, veseli şi creativi, ceea ce le place nespus Peştilor. Personalitatea colorată a unui reprezentant al semnului Gemeni poate ajută nativul sau nativă din zodia Peşti să iasă mai uşor din stările depresive în care are tendinţa să între. Totuşi, există o problema majoră: Peştii sunt deosebit de sensibili, în vreme ce Gemenii nu, uneori dând chiar dovadă de nepăsare şi detaşare. Această ar fi cea mai mare piedică în relaţia lor şi este greu de ignorat sau depăşit.

Şanse de reuşită: 50%

Peşti - Rac

Cele două semne de apă au o relaţie caracterizată de înţelegere reciprocă, având în vedere că au aceeaşi fibră emoţională. Pentru un Rac, zodia Peşti este o reală inspiraţie, datorită firii sale pline de compasiune şi iubire. Racii au nevoie de o cantitate enormă de afecţiune şi o primesc din plin de la Peşti. O unire sufletească neobişnuit de strânsă se formează între cele două zodii, care nu vor avea multe probleme în relaţie, iar dacă vor avea, acestea vor fi înăbuşite de iubire.

Şanse de reuşită: 90%-100%

Peşti - Leu

Pentru că Peştii sunt persoane care se lasă dominate, Leul se va putea simţi stăpân în familie, ceea ce îi va oferi o enormă satisfacţie. Acesta ia deciziile şi celălalt le acceptă fără să protesteze, iar acest punct reprezintă partea pozitivă a relaţiei lor. Leul este foarte solicitant din punct de vedere emoţional, însă nu poate spune că duce lipsa de iubire în această legătură, dimpotrivă. Peştii se simt protejaţi alături de această zodie de foc şi îi oferă tot sprijinul şi atenţia de care sunt capabili, ceea ce face că această uniune să fie una cu şanse mari de reuşită, mai ales dacă Leul face un efort de a-şi înţelege perechea şi îşi alege mai cu grijă cuvintele.

Şanse de reuşită: 80%

sursa: Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
0 relatii horoscop astrologie compatibilitate