MENIU

Atenţie maximă! Aceste zodii nu uită şi nu iartă niciodată dacă le greşeşti

Fie că ai luat o decizie greșită, fie că ai făcut o gafă sau, mai grav, ai trădat în dragoste, unii oameni reușesc să treacă peste greșelile tale și să te ierte. Iată care sunt cele mai zodiile care nu iartă niciodată nimic și nu uită nimic. 

Capricorn. Nativii zodiei nu te iartă. Pur și simplu nu sunt capabili să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic!

Scorpion. Iartă numai dacă iubesc foarte mult, deși puterea sentimentelor lor se va diminua considerabil. Dacă pot ierta, uneori, persoana iubită sau propriul copil, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune!

Pești. Mai devreme sau mai târziu, nativii Pești sunt capabili să ierte totul, pentru că nu place să poarte nicio povară sufletească. Poate că nu te vor mai iubi la fel de mult, dar te vor ierta și vor păstra o distanță moderată.

Gemeni. Se spune despre nativii acestei zodii că sunt superficiali, lucru care este adevărat doar în ceea ce privește supărările și necazurile. Când cineva greșește față de ei, preferă să trateze problema doar la suprafață și să nu pună nimic la inimă.

Rac. Persoanele născute în zodia Racului pot ierta aproape totul, mai puțin infidelitatea în dragoste. Sunt cu atât mai generoase, dacă dovedești că meriți iertarea lor și dacă faci tot posibilul să îndrepți greșelile comise.

Fecioara. Se spune despre Fecioare că iartă, dar nu uită! Vor trece peste multe supărări și necazuri, dar nu vor uita niciodată cine le-a făcut probleme în viață. Fecioarelor le place să aibă mulți prieteni și lasă multe de la ele, dar, dacă le calci pe coadă, îți vor aduce aminte mereu.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii zodii care nu iartă