MENIU

Astrologie. Mercur în mers direct în zodia Vărsător: Ce schimbări aduce şi cum te influenţează

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 1:18 Varsator, dar pana pe 3 martie, cand ajunge pe gradul 17:05 Varsator, inca mai suntem sub influenta puternica a socurilor lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 1-17 Varsator pentru a treia oara, scrie ele.ro.

Este o perioada in care deciziile aflate sub influenta lui Mercur pot deveni mai clare, se poate asista la o trezire la realitate, ca dupa un somn lung si incarcat. Este o perioada in care se pot face schimbari si in care se pot retrai anumite experiente, important fiind modul in care reactionezi in anumite situatii. Tranzitul lui Mercur retrograd ofera foarte multa energie si te poate ajuta sa creezi noi aliante politice sau sociale.

Ce trebuie sa faci

Poti profita de aceasta perioada pentru a puncta anumite detalii importante din viata ta, totul depinde de casa astrologica pe care o va strabate Mercur. Orice actiune pe care o incepi poate avea o finalitate, trebuie doar sa ai incredere in fortele proprii si sa incerci intotdeauna sa fii cu un pas inaintea celorlalti. Mercur retrograd iti poate deveni un foarte bun prieten, atat timp cat stii cum sa il intampini in viata ta. Totodata, energia acestuia se va resimti in casa VI, o casa care vorbeste de mult ori despre ajustare sau despre orientare.

Experimentarea propriei experiente de viata

Mercur te ajuta foarte mult si la capitolul comunicare sau la experimentarea propriei experiente de viata. Cuvintele joaca un rol foarte important in aceasta perioada si este esential sa iti calculezi fiecare miscare. Victimizarea nu trebuie sa isi faca loc in viata ta, iar nesiguranta nu trebuie exprimata sub nicio forma. Mercur retrograd in Varsator pune foarte mult accent pe comunicare si informatii. In aceasta perioada ideile pot prinde viata, pot fi afirmate, iar planurile vechi pot prinde contur.

In zona relatiilor sunt sanse sa apara cateva probleme, pentru ca mesajele sunt destul de incurcate si foarte multi nativi nu vor avea idee cum sa reactioneze in anumite situatii. Exista riscul sa apara certuri sau rupturi.