MENIU

Afla cum iti influenteaza zodiacul japonez personalitatea si destinul!

<p>Afla cum iti influenteaza zodiacul japonez personalitatea si destinul!</p>

Asiaticii au o viziune diferita asupra vietii fata de europeni, astfel ca principiile lor generale se leaga de alte aspecte ale destinului si urmaresc obtinerea fericirii prin alte mijloace.

Daca horoscopul chinezesc iti este cunoscut, afla ce iti rezerva zodiacul japonez,cum iti poate influenta semnul care te reprezinta personalitatea si destinul si care este principalul sfat de care trebuie sa tii cont in viata!

Cele 11 semne ale zodiacului japonez

Floare de cires: 15 februarie - 20 martie

Acest semn reprezinta viata. Esti o persoana pasionala, energica, spontana, sufletista si entuziasta. De asemenea, esti caracterizata de naturalete, feminitate si sensibilitate. Desi esti optimista, totusi, ai tendinta sa suferi prea mult pentru anumite lucruri, ceea ce poate conduce chiar la autodistrugere.

Sfat: urmareste-ti visurile cu determinare. Dragostea este cea care te va ghida in viata si nu ar trebui sa o ocolesti pentru ca te va ajuta sa descoperi lucruri minunate.

Soare: 21 martie - 29 aprilie

Esti o femeie idealista, iar frumusetea si intelepciunea te reprezinta cel mai bine. Aspiri la lucruri marete si consideri ca oricine depune putin efort poate reusi sa se dezvolte. Persoanele reprezentate de acest semn sunt sigure pe ele, ordonate si norocoase. Din pacate, uneori au tendinta sa ii raneasca pe ceilalti involuntar sau... nu.

Sfat: asculta-ti intuitia pentru ca te va conduce pe drumul cel bun.

Bambus: 30 aprilie - 4 iunie

Flexibila si prietenoasa, femeia nascuta sub semnul Bambusului este o fire placuta, careia ii place armonia. Ea este inteleapta si cultivata, fiind capabila sa imparta din experienta ei de viata si celorlalti. Nu ii place sa stie ca traieste fara sa lase ceva in urma. Problema apare in momentul in care se daruieste mai mult decat ar trebui.

Sfat: ai incredere in intuitia ta pentru ca nu te va dezamagi si arata-le celor din jur ca esti mai puternica decat pari.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
flori horoscop astre zodiac japonez