MENIU

Acestea sunt zodiile care nu au deloc noroc în dragoste și nici în căsnicie. Mare atenție!

<p>Acestea sunt zodiile care nu au deloc noroc &icirc;n dragoste și nici &icirc;n căsnicie. Mare atenție!</p>

Trei sunt zodiile care nu pea au noroc în căsnicie sau în relații, fie pentru că se îndrăgostesc prea repede, fie pentru că nu au învățat încă să gestioneze traiul în doi. Pentru ele, este foarte greu să facă asta și de cele mai multe ori ajung să se despartă pentru că se simt neîndreptățite! Care sunt aceste zodii?

Zodiile care nu prea au noroc în dragoste și în căsnicie sunt Taur, Rac și Pești. Dacă ai prieteni în aceste zodii, îți vei da seama cu ușurință că nu prea sunt obișnuite cu traiul în 2 și că le place să fie mai mult singure. Sau, pur și simplu, căsnicia este prea mult pentru ei și nu pot gestiona acest aspect prea bine.

Taur

Este unul dintre cei mai mai ghinioniști ai zodiacului. Lui nu îi merge bine mai nimic, iar atunci când îi merge bine, se asigură să strice ceea ce a construit, din cauza orgoliului. Atunci când se ceartă,o face violent, așa că este foarte greu pentru cineva să stea prea mult timp pe lângă el. Nu prea vor să se lase iubiți și nu vor să iubească, de aceea este și foarte complicat să rămână într-o căsnicie. Vor schimba partenerii frecvent, pentru că li se pare că nimeni nu este ca ei și că nimeni nu îi înțelege.

Rac

Sunt cât se poate de solitari Racii, chiar dacă caracteristica generală este că sunt familiști convinși. De fapt, nu prea se omoară după traiul în doi, iar atuncicând vor alege să îți unească destinele cu cineva va fi pentru că sunt obligați sau o vor face de gura lumii. Ei se îngrăgostesc foarte repede și iau decizii pripite la fel de repede, doar pentru a bifa un punct pe lista lor. Dar nu sunt foarte buni în ceea ce privește căsniciile.

Pești

Peștii fac parte din aceeași categorie de mai sus. Pentru ei, căsniciile sunt ceva străin, care nu îi ajută să se împlinească. Vor găsi mereu scuze atunci când vine vorba de acest aspect. Mai sunt și ghinioniști în dragoste, în general, iar asta complică lucrurile și mai mult. Sunt și foarte visători și nu se mulțumesc cu mai puțin decât propriul basm pe care îl crează.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
dragoste horoscop căsnicie zodii