MENIU

Acestea sunt cele mai compatibile zodii şi au relaţia perfectă!

Cand două persoane sunt din semne zodiacale compatibile, convieţuirea armonioasă vine aproape de la sine. În cazul în care două persoane sunt din zodii foarte puţin compatibile, ele trebuie să fie mereu atente, răbdătoare şi diplomate dacă vor să aibă o relaţie armonioasă. Adică trebuie să facă un efort aproape permanent. Nu e uşor, dar se poate.

BERBECUL se simte armonios într-o relaţie cu Leul şi Săgetătorul. Cu un Vărsător va învăţa să privească filosofic la viaţă şi va fi plin de optimism şi entuziasm alături de o Balanţă sau Gemeni. Şanse de fericire în cuplu are şi cu Scorpionul, iar cu Fecioara şi Capricornul, singura modalitate de a face viaţa mai plăcută este de a le oferi independenţă.

TAURUL se înţelege foarte bine cu reprezentanţii semnului său, cu uşurinţă găseşte limbaj comun cu înţeleptele Fecioare şi Capricorni, se confruntă cu sentimente surprinzător de puternice şi profunde pentru Răci, Scorpion sau Peşti. Cel mai puţin compatibil e cu Săgetătorii, pentru că ambele zodii sunt orgolioase şi dominatoare, iar cu Gemenii şi Vărsătorul poate avea o uniune cu succes doar în cazul unor interese comune sau hobby-uri.

Ambiguii GEMENI găsesc înţelegere cu Vărsătorii, care suportă slăbiciunile lor, iar cu Balanţele au nevoie pentru a pune toate priorităţile potrivite, pentru a evita probleme în viitor. Relaţiile cu nativii semnelor de foc îi ajută să descopere noi plăceri ale vieţii, iar combinaţia cu Scorpionul, de regulă, e tensionată şi deloc împlinită.

Romanticii şi sensibilii RĂCI pot face o pereche foarte frumoasă cu reprezentanţii elementului Apă – Scorpion şi Peşti. Într-o relaţie cu semnele de pământ – Taur, Fecioara şi Capricorn – găsesc linişte, încredere şi stabilitate, care le lipsesc atât de mult. Cea mai nereuşită asociere este cu Săgetătorul.

Întotdeauna remarcabilul şi generosul LEU poate crea o uniune armonioasă cu nativii din foc, iar o relaţie cu Gemenii, Balanţă şi Vărsătorul va aduce acele plăceri simple de viaţă şi va da o mulţime de emoţii pozitive puternice. Însă Berbecul şi Vărsătorul trebuie să-şi reconsidere radical comportamentul şi perspectivele lor, pentru că Leul nu poate tolera insulte, falsitatea şi lipsa de atenţie.

Atent şi cu sânge rece, FECIOARA se simte confortabil alături de alte Fecioare, precum şi cu calmii Tauri şi predispuşii la reflecţie Capricorni. Relaţiile cu Racul, Scorpionul şi Peştii pot fi mai tensionate, dar, de asemenea, merg bine. De partea cealaltă, Vărsătorul şi Berbecul nu fac casă bună cu Fecioara.

Prietenoasele BALANŢE construiesc relaţii, pline de înţelegere şi bucurie, cu alţi nativi ai elementului de aer – Gemeni, Balanţă şi pot trezi sentimente puternice în Berbec, Leu şi Săgetător.

Misteriosul şi cu multilateralul SCORPION poate formă o uniune armonioasă cu Racii şi Peşti, care la infinit îi va admira, şi va obţine o poziţie fermă graţie toleranţilor şi înţelegătorilor Taur, Fecioara şi Capricorn.

Nobilul şi justiţiarul SĂGETĂTOR are succes în comuniune cu alţi Săgetători, precum şi cu energicii Berbeci şi Lei. Relaţii bune formează şi cu semne de aer, capabil să fie flexibil, în ton. Conservatorii şi mereu vulnerabilii Răci şi Peşti nu pot ţine piept modului de viaţă dinamic al Săgetătorului.

Raţionalul şi suspiciosul CAPRICORN se simte bine într-o relaţie cu nativii semnelor de pământ, cu care au multe lucruri în comun. De asemenea, se bucură de apropiere cu Racii, Scorpionii şi Peştii, a căror adâncime emoţională fascinează.

Imprevizibilul VĂRSĂTOR devine mai moale şi mai relaxat în relaţiile cu reprezentanţii semnelor de aer. În cazul în care nativii acestor semne vor fi capabili să explice comportamentul lor prin argumente rezonabile, au şanse de dragoste sau de prietenie. În comunicarea cu reprezentanţii semnelor de foc este mereu prezenţa tensiunea, deşi plăcută.

PEŞTII, caracterul cărora combină compasiunea şi visarea, primesc înţelegere şi sprijin în relaţiile cu nativii semnelor de apă, dar sunt înclinaţi să manifeste lipsa de iniţiativa în relaţiile cu nativii semnului sau. Proximitatea cu Taurul, Fecioara şi Capricornul îi învaţă să se bucure de lucrurile simple şi le oferă linişte sufletească.

sursa

Mai multe articole despre:
0 astrologie zodii compatibilitate