MENIU

5 zodii de femei senzuale care fură iubiţii. De ele trebuie să te fereşti!

5 zodii de femei senzuale care fură iubiţii. De ele trebuie să te fereşti!

Exista femei in fata carora barbatii pur si simplu capituleaza. Din pacate, le pica in plasa chiar si cei deja cuplati, iar aceste femei nu ezita sa ii curteze.

Iata in ce zodii sunt nascute femeile care isi folosesc sex-appealul pentru a fura iubitii altora:

Scorpion

Face cum face femeia Scorpion si ajunge in mai toate topurile. Din nefericire, e campioana la cele negative. Si in acest caz, nativa din aceasta zodie ocupa un loc fruntas in clasamentul femeilor care sunt un pericol chiar si pentru relatiile sudate. E extrem dea inventiva si nimeni nu rezista farmecelor ei. Va sti cum sa faca sa il atraga in mreje pana si pe barbatul care ai fi crezut ca e unul dintre cei mai fideli. Atentie la prietenele pe care le are iubitul sau sotul tau. Daca printre ele se afla si una nascuta in Scropion trebuie sa deschizi ochii larg, fiindca dincolo de relatia amicala pe care o afisaza s-ar putea ca intentiile ei sa fie cu totul altele.

Berbec

Energia acestei native este fermecatoare pentru oricine. E plina de viata, mereu vesela, mereu pusa pe glume incat pare o adevarata incantare sa te afli in prezenta ei. Dincolo de asta, este si o experta in a cuceri barbatii. Flirteaza asa cum respira, motiv pentru care sunt mari sanse sa se transforme dintr-o cunostinta intr-o amanta. In plus, este si foarte ambitioasa si daca i s-a pus pata pe un barbat nu mai conteaza daca e insurat ori daca e cuplat de ani buni. Ea isi va face loc cu coatele, fiind in stare sa parjoleasca totul in cale pentru a pune mana pe ceea ce isi doreste, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
amante zodii femei cuceritoare femei senzuale