MENIU

Zelenski îndeamnă planeta la PROTEST la o lună de la invazie: Ieşiţi pe străzi. Faceţi-vă văzuţi şi auziţi. Spuneţi că oamenii și libertatea contează

Volodimir Zelenski - președintele Ucrainei

Preşedintele Ucrainei - Volodimir Zelenski a făcut un apel către întreaga planetă să protesteze joi, în ziua în care se împlineşte o lună de la începerea războiului.

„Războiul Rusiei nu este doar războiul împotriva Ucrainei. Are un înţeles mult mai larg. Rusia a început războiul împotriva libertăţii. Acesta este doar începutul. Rusia încearcă să înfrângă libertatea tuturor oamenilor din Europa. Tuturor oamenilor din lume. A încercat  arate că doar forţa brută şi crudă contează. Lumea trebuie să oprească Rusia. Lumea trebuie să oprească războiul”, a spus Volodimir Zelenski, într-un mesaj video în limba engleză.

„A trecut o lună. Atât de mult. Mi se frânge inima, sunt frânte inimile tuturor ucrainenilor şi ale tuturor oamenilor liberi de pe planetă.

Ieşiţi în pieţe, pe străzi. Faceţi-vă văzuţi şi auziţi. Spuneţi că oamenii contează, libertatea contează, pacea contează. Ucraina contează”, a îndemnat Zelenski.

 

Mai multe articole despre:
vladimir zelenski ucraina kiev razboi protest