MENIU

Vladimir Putin, noi declarații controversate despre Occident. Liderul rus face glume pe seama sancțiunilor impuse de europeni

Vladimir Putin / Sursa foto: Profi Media

Vladimir Putin a făcut din nou declarații controversate despre Occident. De data aceasta, liderul de la Kremlin a glumit despre sancțiunile impuse de europeni și a relatat o anecdotă despre frigul pe care îl vor îndura germanii în case, în lipsa gazului rusesc. 

„Mi-am amintit o anecdotă pe care am spus-o recent colegilor mei. Mi-a fost spusă și mie de un prieten din Germania. Într-o familie, fiul își întreabă tatăl de ce este atât de frig. El răspunde că din cauză că Rusia a atacat Ucraina. Copilul îl întreabă: „Este vina noastră?” „Am impus sancțiuni asupra rușilor". „De ce?” „Să îi facem să se simtă vinovați". „Noi suntem ruși?” Vreau să vă spun că toate problemele, vorbesc acum despre cetățenii europeni, despre țările europene și SUA, toate problemele care au apărut în această situație, nu au nicio legătură cu acțiunile Rusiei. Ele au legătură cu erorile sistematice ale liderilor politici din țările voastre”, a spus Vladimir Putin.

Mai multe articole despre:
Vladimir Putin razboi ucraina