MENIU

Vladimir Putin AMENINȚĂ din nou Occidentul cu armele nucleare: „Distrugerea hegemoniei vestice este inevitabilă”

Vladimir Putin

Vladimir Putin a susținut, vineri un discurs fără precedent, la ceremonia în care a semnat documentele de anexare a patru regiuni ucrainene.

„Suntem gata să apărăm propria suveranitate. Dreptul la proprie dezvoltare și vieți armonioase. Avem o mișcare care se dezvoltă acum – o mișcare anti-colonială și va deveni o mișcare care va defini lumea care va urma.

Nimic nu ar trebui bazat pe suprimarea altora. Distrugerea hegemoniei vestice este inevitabilă, lumea nu va mai fi niciodată la fel. Noi luptăm pentru măreața Rusie, pentru copiii și nepoții noștri, luptăm pentru cultura noastră, pentru limba noastră.

Oamenii din Donbas, Herson și Zaporojie au ales să să alăture patriei mamă, iar adevărul este cu noi, Rusia este în spatele nostru”, a spus Putin în discursul său, vineri.

Este ziua Z în Moscova. Vladimir Putin anunțat oficial că a furat 15 la sută din teritoriul Ucrainei. Într-o festivitate organizată chiar în inima Rusiei, în Piața Roșie, Putin a semnat documentul prin care patru teritorii ucrainene vor fi parte din țara lui. Este vorba despre: Herson, Zaporijjea, Doneţk şi Lugansk.

Putin a susţinut un discurs, urmat de un concert pop în Piaţa Roşie, care să sărbătorească cea mai mare anexare din Europa de la Hitler încoace. 

Ziua Z, în Moscova! Putin sărbătorește că a furat 15% din teritoriul Ucrainei. Discurs fără precedent - VIDEO

Mai multe articole despre:
putin discurs occident amenintari