MENIU

Vladimir Putin a participat la slujba de Înviere de la Moscova, în timp ce un val de drone a fost lansat spre Harkov- VIDEO

Liderul rus Vladimir Putin a mers alături de miile de credincioși ruși la slujba de înviere de la Catedrala Mântuitorului Hristos din Moscova. Dictatorul de la Kremlin nu a mai fost izolat de oameni la fel ca în ultimii doi ani de la începutul războiului din Ucraina. 

Slujba a fost oficiată de Patriarhul Kirill, unul dintre cei mai mari susținători ai președintelui și un promotor al războiului din Ucraina. Liderul rus a fost flancat de primarul Moscovei, Serghei Sobianin. Vladimir Putin vine să celebreze Învierea Domnului aici an de an. 

 

Volodimir Zelenski nu a participat la slujba de Inviere

Principala slujba de Inviere  din Ucraina a avut loc la Kiev, la Catedrala Sfantul Mihail cu Domuri de Aur și a fost oficiata de Mitropolitul Epifanie, seful Bisericii Ortodoxe Ucrainene independente – cea care s-a desprins de biserica Rusiei. Din motive de securitate, presedintele Volodimir Zelenski si sotia sa n-au participat la slujba publică.

Mai multe articole despre:
putin paste moscova razboi zelenski