MENIU

VIDEO | Scandal în direct la o televiziune din Rusia. Moderatorul și-a ieșit din minți

Sursa foto: Captură video / Twitter

A fost scandal într-un platou de televiziune din Rusia, acolo unde moderatorul și-a ieșit din minți. În plină dezbatere pe tema războiului, jurnalistul a început să țipe la invitatul său și a sfârșit prin a lăuda acțiunile lui Vladimir Putin. 

Invitatul, un analist și strateg militar, a avut curajul să amintească de soldații ruși care mor în lupta cu ucrainenii si a pus pierderile armatei lui Putin pe seama lipsei de experiență de război.

După replica expertului rus, unul dintre moderatorii emisiunii a explodat şi a sărit de pe scaun, ţipând: „Nu, nu,nu. Nu vreau să aud! STOP!”

Ei mor…”, a reluat militarul. „Stop!”, a strigat în continuare realizatorul! „Ei… aşteaptă o secundă!”, i-a cerut Vladimir Jeranosian. „Ce, nu te poţi opri?”, a continuat să ţipe moderatorul.

Militarul a continuat: „Vreau să le onorez memoria…”, a spus căpitanul în rezervă, din nou întrerupt: „Ce faci?” „Vreau doar să ne ridicăm acum şi să omagiem cu un minut de reculegere copiii noştri care luptă acolo pentru Rusia şi pentru Donbas!”

„O să vă spun ce fac copiii noştri acolo! Copiii noştri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armatei ruse! Acesta este un triumf al armatei ruse! Aceasta este renaşterea Rusiei!”, a afirmat moderatorul.

Prin comparație cu luptătorii ruși, ucrainenii s-au războit, inclusiv, în Afganistan, a subliniat reputatul militar. Tot scandalul a avut loc la un post de televizune subordonat Ministerului Apărării din Rusia. 

Mai multe articole despre:
scandal televiziune rusia moderator