MENIU

VIDEO | Mike Tyosn și-a ieșit din minți! L-a snopit în bătaie pe un pasager care se afla lângă el în avion

Momentul în care Tyson l-a bătut pe pasager. Foto/Captură video

În imaginile care au făcut înconjurul lumii, fostul campion de box la categoria grea este filmat lovind un bărbat care l-a tot hărțuit pe parcursul zborului. 

Potrivit The Independent, incidentul s-a petrecut în jurul orei 22:30, pe o cursă JetBlue - San Francisco către Florida.

Un martor din avion a surprins întreaga scenă. Legenda boxului Mike Tyson a fost inițial relaxat, a dat autografe și a făcut poze cu fanii.

Martorul susține că Mike Tyson și-a făcut un selfie cu el și apoi a avut răbdare cu prietenul său prea entuziasmat, care a tot încercat să vorbească cu luptătorul în vârstă de 55 de ani, în timp ce stătea în spatele lui.

În cele din urmă, cum era de așteptat, Tyson se satură de tipul din spatele lui care îi vorbește la ureche. Starul îi cere să se liniștească, dar bărbatul continuă să-l agaseze. Pugilistul, vizibil enervat, îi dă câțiva pumni în față bărbatului, apoi coboară din avion.

În imagini se poate vedea fața însângerată a pasagerului rănit. Victima a primit îngrijiri medicale și apoi a mers la poliție pentru a reclama incidentul. Până în prezent, autoritățile nu au comentat cele întâmplate. Nici reprezentanții lui Mike Tyson nu au făcut comentarii.

Mai multe articole despre:
mike tyson bataie avion pasager